12 de novembre 2017

Pel·lícules de la setmana: Trolls | Batman: la LEGOpelícula | La Venus de las pieles

Sembla que no, però ja quasi estem arribant a finals del 2017.
Aquí algunes pelis més vistes recentment:


Trolls (2016)

Quan era petita tenia ninotets Troll. Sabeu quins vull dir? aquells que teníen cabells llargs i de colors, jeje. Tenia un pin d'un troll amb el cabell verd que me'l posava sempre, ijijj. 
He de confessar que em feia una mica de mandra veure la peli, però també us he de confessar que la vaig trobar molt mona. 
Deixant de banda que es tracta d'un argument molt infantil (uns trolls feliços que es veuen amenaçats per unos ogros que se'ls volen menjar) penso que la peli aporta bon rotllo i que pot agradar a un públic molt més ampli del que es suposa inicialment.


(🎬Nota Eli: 6 / 🏆: Mitjana Filmaffinity: 5,7)

Batman: la LEGOpelícula (2017)

Que quedi dit des del principi: no m'agraden les pelis de súperherois. Bé, no és que no m'agradin, és simplement que em perdo molt en qui va amb qui i quins són marvel, quins són DC, quins són amics i quins són enemics. Del Batman conec lo just i necessari... i una pel·li feta amb ninos de LEGO tampoc és que em cridés molt la atenció... PERÒ GREU ERROR! fa molta gràcia!!
Té un munt de gags, té cameos, t'ubica molt bé... i rius molt! (bé, almenys jo sí, i no acostumo a veure pelis d'humor ^^). El protagonista és un Batman egocèntric que presumeix d'anar sempre sol en la lluita i que té que fer front al Joker... però que potser no ho podrà fer sol. Súper mono el nino del Robin i el joc que dóna, així com les batalletes amb el Joker. A part: tècnicament està molt ben feta.


(🎬Nota Eli: 7 / 🏆: Mitjana Filmaffinity: 6,4)

La Venus de las pieles (2013)

No m'he llegit mai el llibre i vaig arribar a la peli de casualitat. És una adaptació firmada per Polanski. L'obra s'enfoca des d'una audició per a una obra de teatre. L'acció comença i acaba en un mateix espai: la pròpia sala. Thomas, un director, busca una actriu. Cap d'elles és prou vàlida i, quan està a punt de tancar la paradeta, es presenta una de les candidates. No sembla tenir cap de les característiques desitjades, però la cosa canvia quan es posa a representar el paper...
És interessant la psicologia dels personatges, la interpretació i el joc al qual es presten. Em va agradar bastant. 

(🎬Nota Eli: 7 / 🏆: Mitjana Filmaffinity: 6,9)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails