13 de novembre 2017

Cinemaescape Barum Dum #RoomEscape

Fa pocs dies vaig anar a una escape room... I NO EN VAM SORTIR! 😅


Algun cop havia de ser la primera sense éxit (la virtual no compta, jaja). La veritat és que no sé, jo la vaig trobar força dífícil, però potser un equip més expert ho sap resoldre amb més rapidesa.

Barum Dum està molt inspirat en el Señor de los Anillos. T'expliquen la història de la lluita entre els enanos i els orcos i bueno, que s'ha d'aconseguir una clau. I aquesta clau està a les mines més profundes.

Punts a favor
  • L'ambientació. És realment com si entressis a una cova: les pedres, la il·luminació... tot molt bé. Són diverses sales, no us diré quantes. Realment han fet una feina molt bona en aquest sentit.
  • El tipu de joc. Malgrat la dificultat, és d'agraïr quan no tot es basa en puzzles i candaus. Aquí t'has d'anar fixant molt en els detalls i es tracta d'un joc que no és gaire linial, al contrari.

Punts en contra
  • No diré la dificultat, òbviament. El que és difícil per un no és difícil per un altre, està clar! el que si que voldria destacar com a punt negatiu és que hi ha un parell de coses que no encaixen bé i això pot arribar a rallar molt si t'hi encalles. No diré més :-)

🚩Els podeu trobar al carrer Sant Alexandre, 19. Per fora no diries mai tot el que hi ha a dins! (la parada de metro més propera és la de Vilapicina, línia blava).

4 comentaris:

XeXu ha dit...

Ambientat com al senyor dels anells? No em diguis més! Molt interessant. A veure si enganyo la meva gent per anar-hi, de moment tinc 1 de 1 en efectivitat, hehehe.

Anònim ha dit...

Vaig fer quatre rooms scapes durant l’any passat, en canvi aquest any no n’he fet cap, no ha sigut per falta de ganes, no se què ha passat.

roser ha dit...

Li recomanaré als meus nebots, son supefans del senyor dels anells

Eli Ramirez ha dit...

us desitjo molta sort a tots: és difícil de veritat XDD!!!
Si hi aneu vull feedback!! :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails