07 de setembre 2017

Teatre: El sexo sentido

Sexo sentido és una obra de teatre produïda i protagonitzada per Joel Angelino, un actor cubà que ha aparegut en algunes pel·lícules. Es tracta, com ell mateix explica, d'una adaptació del monòleg Tengamos el sexo en paz, de Darío Fo i Franca Rame.


L'obra, que dura més o menys una hora i mitja, està formada per diferents monòlegs de diferents personatges, tots ells interpretats per Angelino. He de dir que alguns em van agradar més que els altres... per exemple: hi ha una velleta que confessa que és lesbiana, una actriu porno que explica el seu camí cap a la fama... aquests vale, eren prou divertits. Però després hi havia algun altre que no... com el nen discapacitat. També hi ha un tros que és amb titelles i aquell va estar bé, i inclús el noi va fer l'esforç de fer una part en català, és d'agraïr.


  • Coses positives
    • L'actor ho va donar tot a dalt de l'escenari. Suava moltíssim i em feia patir! no parava de moure's i se'l veia molt interessat per veure el públic gaudir. 
    • Un cop acabada l'obra, va anar corrents a la sortida per poder saludar a tots els assistents. També interactuava molt amb el públic (bé, això només és bo si interactua amb la RESTA, hehehehe)
    • El monòleg final a tall de conclusió.
  • Coses negatives:
    • Crec que va fer una mica d'abús "d'amiguitis". És a dir, com que tenia coneguts a la sala, sempre parlava amb ells o els utilitzava d'exemple. Bé, tampoc és una cosa tan dolenta, però mmm... no sé, raro.
Crec que és una obra distreta, per veure ara a l'estiu o per aïllar una mica la ment de la rutina diària i poder riure una estona. S'ha de dir que en cap moment fa comentaris grollers/ofensius ni posa a ningú en cap compromís. Això ho cuida molt. Abans de Barcelona, l'actor l'ha portat per diferents ciutats com ara Sao Paulo, Miami, o Berlin... i ben aviat el podrem trobar en nous espectacles.

Gràcies per les entrades, Teatre del Raval :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails