09 de setembre 2017

Restaurant de la setmana: El 58

Tenia aquesta secció una mica abandonada :)

Aquesta setmana us vull parlar d'un restaurant ubicat a la Rambla de Poblenou (que per cert, aquests dies ja comencen la seva Festa Major). Es tracta d' "El 58", un restaurant que com ja us podeu imaginar, es troba al número 58 d'aquell carrer :-) També se'l coneix pel seu nom en francès, "Le cinquante huit".

Començaré per dir que, des de fora, sembla un local petit. Crec que he perdut les fotos que vaig fer, o sigui que tiraré una mica d'Internet. L'entrada al restaurant és així:


(la foto l'he tret del blog 
gastronòmic currycurryquetepillo)


Dit això, el segon que s'ha de dir és que solen tenir força cua... i no reserven. Vaig quedar per sopar amb unes amigues i elles van arribar primer, però ja estava força ple. Per sort, a les taules rodones del davant hi havia lloc per esperar i de mentres vam fer unes braves, que estan molt bones. No deixeu de tastar-les, si hi aneu.

Un cop ens van trobar taula per sopar amb calma, vam poder percatar que el local es força bonic. D'aquells així antics amb cert encant. Hi vam estar força bé malgrat que la taula que ens va tocar era força petita.

La carta és variada. Te la mostren amb una pissarra (en certa manera em va recordar el restaurant En Aparté, que també ho fan, i la decoració del local té punts en comú) i la veritat és que hi ha força cosa per triar i de tots els preus. Sobretot són platets per compartir i, com que erem tres, vam demanar diverses coses. Una de les que estàvem ja havia vingut altres vegades i va comentar que abans pel mateix preu les racions eren una mica més grans. No puc constatar-ho perquè era el primer cop que hi anava, però sí que algun platet ens va semblar petit pel preu que marcava. Tot i així, el conjunt de tot el que vam menjar ens va costar un preu raonable. Una de les coses que vam escollir, per exemple, va ser el pollastre marinat amb maionesa de wasabi i mel (podeu veure la foto al blog que us he enllaçat abans).

La ubicació del local és bona, i més si fa bon temps... així després pots anar a fer una volteta per la Rambla o anar a fer un gelat al Tio Che.

👉 EL 58
📧 Rambla Poblenou, 58

📞 93.601.39.03
💶 Una mitjana de 15-20 euros per persona (sopar)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails