03 de setembre 2017

Pel·lícules de la setmana: Hasta los huesos | Bebé Jefazo | Belleza oculta

Aquest mes d'agost no he llegit gaire... però he vist moltes pel·lis. Bé, tampoc moltes-moltes, però vaig volar a l'altre punta de món i trenta hores de vol donen per bastant... 😆 Aquí en van algunes:


1. Hasta los huesos (To the bone) [2017]

De les tres que avui comento,  aquesta és la millor. Es tracta d'una producció de Netflix protagonitzada per Lilly Collins (que resulta que és la filla del Phil Collins, però això hi acabo de descobrir ara) i el Keanu Reeves (que no brilla massa, s'ha de dir).

La peli va sobre anorèxia. La noia està diagnosticada i no sembla trobar solució fins que arriba a una mena de casa-centre on hi viuen diverses persones afectades de trastorns alimentaris i intenten curar-se d'una forma poc habitual. La peli a mi m'ha agradat molt però si ho miro d'una forma objectiva, crec que enfoca malament el problema. Aquest tipus de malalties s'han de tractar de manera sèria i amb bon seguiment mèdic, cosa que a la pel·lícula li falta una mica (també la família de la noia l'he trobat força exagerada i fora de lloc). Tot i així, a mi la pel·lícula m'ha agradat força, em va enganxar fins al final.

(🎬Nota Eli: 7 / 🏆: Mitjana Filmaffinity: 5,8)


2. Bebé jefazo (The boss baby) [2017]

Bueno... sí, vaig veure aquesta peli, hehe. És l'adaptació d'un conte infantil escrit per Marla Frazee. L'adaptació ha anat a càrrec de Dreamworks i la veritat és que se'n va fer molta difusió, sortia anunciada per quasi tot arreu. 
Va d'una feliç família de tres components a la qual un dia arriba un germanet petit, i això crea una situació de geslosia del germà gran. Fins aquí tot normal, però la gràcia de la pel·lícula és que el recent vingut no és un nen com els altres: va vestit com si fos un oficinista i fa coses molt rares. 

Lo millor del film són els personatges.. el germà gran és una monada!


(🎬Nota Eli: 5 / 🏆: Mitjana Filmaffinity: 5,7)

3. Belleza oculta (Collateral beauty) [2017]

Quina xapa de peli. Dolenta i lenta. Res a destacar. Bé, potser el final el vaig trobar bonic... ja està. Va d'un home (el Will Smith) que perd una filla i des de llavors va "out" per la vida. D'acord, ha de ser la putada més gran del món i amb això no vull entrar.. però el que fan els seus amics per fer-lo revifar no em va agradar gaire, ni el ritme en sí, ni res. 

(🎬Nota Eli: 3 / 🏆: Mitjana Filmaffinity: 5,9)
(ara que m'hi fixo, de les tres que he posat és la que té millor mitjana a Filmaffinity xDD)


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails