01 de setembre 2017

Cap de setmana a S'Agaró

L'altre dia vaig anar a S'Agaró amb uns amics. Feia temps que no pujava "més amunt de Lloret" i la veritat és que quan veus aquelles platges i camins de ronda fa llàstima no anar-hi tant sovint amb lo a propet que està.

Del cap de setmana en sí poca cosa en diré, però he fet dos dibuixos que ho resumeixen bastant:

1. Les compres al súper les carrega el diable. Sí, això mateix. Encara que vulguis comprar coses només per un sol dia acabes comprant com si anessis a passar tot un hivern al búnker. Tot i així, és cert que vam menjar moltíssim i al final no va sobrar quasi res... :-)
2. Recordeu aquell anunci de la tele on s'anunciava el joc de l'Scatergories i acabaven acceptant "pulpo como animal de compañía"? doncs aquestes coses passen. Si no, ja m'explicareu com NALGAS es pot considerar un instrument musical començant per la N. Per cert, aquest joc m'encanta, jejej. 
Per acabar, una foto del camí de ronda que vam fer parcialment (entre S'Agaró i la platja de Sa Conca). És una foto que vaig pujar a l'Instagram. No és gran cosa, però amb un marc així, qualsevol foto surt bé!!! :-)

A post shared by Eli Ramirez (@eliramirez82) on

2 comentaris:

XeXu ha dit...

Un cap de setmana amb amics només pot acabar d'aquesta manera, molt menjar, molt veure, i sobretot molts riures i anècdotes per explicar. Llastima que des que hi ha canalla pel mig ja no s'han pogut repetir com abans, però veig que tu t'ho saps muntar.

Eli Ramirez ha dit...

En aquest cas no hi havia canalla per part de ningú... però sí, tens raó, les coses amb els anys van canviant. Adaptar-se o morir! ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails