10 de juny 2017

Restaurant de la setmana: A tu bola

L'altre dia vaig menjar a un restaurant que es diu "A tu bola". I sabeu per què es diu així? doncs perquè s'hi mengen boletes :-). Vaja, mandonguilles, jeje.

No sé si algú me'n va parlar o què, però un dia el vaig buscar a Tripadvisor i vaig veure que estava en la posició 43 de 8.136 restaurants barcelonins, i em va cridar l'atenció. Després vaig passar un dia pel davant i vaig veure que era un micro-restaurant de tres taules com a molt... però finalment hi he pogut menjar. 😉


És molt cèntric, està al Raval, al carrer Hospital.
La carta no és molt llarga, però crec que és suficient. La xef és isrealí (Shira Ben Shitrit) i el menjar es fa allà mateix al moment i amb productes majorment ecològics ("100% fresco y casero"). Fins i tot si demanes llimonada és natural, exprimida :-) La cuina està allà mateix, tot és a la vista.

És una mica de cuina de fusió, ells mateixos ho expliquen a la web (isrealí-marroquí). Les boletes es poden menjar de tres maneres: TAPA (que es una boleta sola), PITA (2 boletes iguals dins un pà de pita amb farciment) i PLAT (tres boletes iguals).


Ah! i de postre tenen boletes de xocolata, súper bones. No marxeu sense provar-ne ni que sigui una. Són així com una trufa d'aquestes de pols.

👉A TU BOLA
📧 Hospital, 78
📞 93.315.32.44
💶 Uns 10-12 euros per persona

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails