28 de gener 2017

Restaurant de la setmana: Abrassame

Aquesta setmana, un restaurant a les altures. Bé, no gaire. Una mica només: el pis de dalt del Centre Comercial de Las Arenas xD.


El restaurant es diu ABRASSAME, fent una mica el joc de paraules del verb abraçar i les carns a la brassa. Com ja us podeu imaginar, una de les seves especialitats és la carn, tot i que també fan peix i paelles (el centre comercial aquest és molt guiri donada la situació, suposo que per això fan paella). Jo vaig menjar carn. Una hamburguesa, per ser més exactes.

El menú migdia si vas entre setmana val 14,95. No és dels més barats, però tampoc és car.  Està bé. Això sí, les racions no es que siguin molt àmplies, us poso una foto del primer (croquetes-boleta) i de l'hamburguesa amb patata de segon. He de dir, però, que estava molt bo.Tenen molts menús: menú de nit, menú de cap de setmana, menú per ocasions especials, degustuacions, etc. Per fer-nos una idea general, el menú de nit val 25 euros i consta de dos entrants i un segon. Òbviament van amb postre i beguda. També vull dir que pels vespres es converteix també en un d'aquells llocs moderns on prendre un gintonic, i si fa bon temps la veritat és que és molt agradable perque les vistes des de la Cúpula Arenas són maques. (Almenys parlo per mi, a mi m'agraden).

La veritat és que el restaurant és molt maco. Per anar-hi a sopar està bé. Aquí hi ha moltes fotos: http://www.abrassame.com/ca/fotos-abrassame/

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Estem en l’edat d’or de les hamburgueses

Eli Ramirez ha dit...

jeje i que duri

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails