22 de gener 2017

Pel·lícules de la setmana: Fantastic Mr. Fox / Léolo / Monster House

Tres són les pel·lis que vull comentar aquesta setmana:Fantastic Mr. Fox (Wes Anderson, 2009)


Tot i que m'agrada molt l'estètica de Wes Anderson com a director, no sempre les seves pel·lícules m'agraden (la del Hotel Budapest n'és un exemple). De totes maneres, els personatges curiosos i nerviosos que surten a les seves pel·lis la majoria són bastant entranyables ;-) En aquest cas la pel·li m'ha agradat molt. Està basada amb un llibre del Roald Dahl i està fet amb la tècnica del stop-motion.
El protagonista és una guineu que viu amb la seva dona i el seu fill. Ells ara porten una vida tranquila, però ja se sap que els animals salvatges són com són, per la qual cosa moltes nits el senyor Fox va a les granjes a robar gallines i demés. I tot es posa de potes enlaire quan els grangers li declaren la guerra i fan mans i mànigues per atrapar-lo i matar-lo. (Filmaffinity: 7/10. Mitjana de 7,3)


Fantástic el fill i el nebot. Entanyables! 

Léolo (Jean-Claude Lauzon, 1992)


No coneixia aquesta pel·lícula. És una d'aquelles pel·lícules una mica extranyes i molt poètiques que les has de mirar sense distreure't massa. Léolo és el nom del protagonista, un nano que viu en un barri pobre de Montreal i que té una imaginació molt gran... i això el salva bastant, i cada nit té somnis que es mesclen amb la realitat i bueno, tot molt oníric i una situació molt dura. El nano, però, és molt tendre i representa una veu molt potent. A mi sincerament la pel·li m'ha costat una mica de seguir en determinats punts. ^^ (Filmaffinity: 6/10. Mitjana de 7,5)

Montser House (Gil Kenan, 2006)


Jo diria que aquesta peli ja la vaig veure quan va sortir, fa 10-11 anys. Però com que llavors no tenia blog ni filmaffinity ni em feia cap mena de llista, doncs no puc assegurar-ho! XD jajaj serà que la peli no mata massa i per això no la recordo. És una peli de terror per nens petits: en un barri tranquil hi ha una casa misteriosa on hi viu un iaio malhumorat (fins aquí, tot molt típic). L'únic que, quan s'acosta la nit de Halloween.... la casa vol menjar-se als nens i nenes que venen a buscar carmels. No té res d'especial, es deixa veure i ja està. Entretinguda. (Filmaffinity: 5/10, mitjana de 6,1).


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails