03 de desembre 2016

Restaurants de la setmana: Qu Qu | Bar Blau | Tiana15

Aquesta setmana us parlaré de tres restaurants (més que res pq s'acaba l'any i no vull ressenyar restaurants que he anat al 2016 al 2017 xD). Doncs això, que són aquests tres: el Qu Qu (un lloc de tapes bastant per turistes), el Bar Blau (que encara que no ho sembli, és un restaurant italià) i el Tiana15 (que no vol dir que estigui al carrer Tiana número 15, no). Dit això, comencem :)


Qu Qu (Pg. de Gràcia, 24)

Ubicat en ple Passeig de Gràcia, -prop de Pl. Catalunya-, el Qu Qu és un lloc de tapes. Fan les típiques coses que agraden (sobretot als turistes) i li posen un preu que és lleugerament més elevat que en altres llocs (tampoc desorbitat, però ja m'enteneu). Però bueno, que no s'hi menja malament eh!. És del ANgrup, que és un grup de restaurants que també inclou El Mussol, el Daps, el Citrus o l'Otto Sylt, entre d'altres. Si no m'equivoco, vam menjar natxos, mini-hamburgueses, formatge camembert arrebossat, ous estrellats... (les hamburguesetes no les recomano especialment, tot lo altres sí). Aquesta és una foto del local (extreta de la seva web)


Està ben decorat, és modern. Hi ha un pis a dalt on hi ha llibres, com si fos (una mica) una biblioteca. Val a dir que s'hi està bé, no és un d'aquells llocs on quasi menges amb els que tens a la taula del costat (això s'agraeix).

Bar Blau (Freixures, 5)

Com he dit abans, el Bar Blau té un nom molt simplista però en realitat és un restaurant italià. Està molt ben ubicat: al costat mateix del mercat de Sta Caterina... i els preus estan bé. El lloc, això sí, és petitet. El plat destacat són les pizzes, que són "al taglio". És a dir, són porcions, tu tries les que vols o te la fas al gust combinat els ingredients que més t'agradin. 

A mi és una cosa que m'agrada perque acostumo a menjar poc i així no has de demanar una pizza sencera, sino que amb un parell o tres de tallets tens prou i també així pots variar de gustos. També cal dir que els postres estan molt bons. Jo vaig demanar una pannacotta i me la van servir en un recipient de vidre així tot mono (vaig fer una foto i no la trobo, merda, coses de la vida moderna i les maleïdes maquinetes xD). Us poso una foto que algú ha penjat a Tripadvisor. Que no us enganyi l'entrada (petita) i gaudiu d'aquest lloc italià :)


Tiana 15 (Carrer Ample, 15)

I finalment el Tiana15, que està al carrer Ample. (De fet, veig a la web que tenen el local Tiana 27 al carrer Ample, 27 xD). Vam anar a fer-hi un sopar amb gent de classe d'il·lustració. L'elecció del local va ser fàcil: una companya de classe col·labora amb l'amo del local i ens el va recomanar... i va estar bé!. És un lloc d'entrepans i coses similars: trossets de foccacia, torrades, etc. Els preus estan molt bé i la qualitat està ben a l'alçada. Crec que dividint ens va sortir a uns 8 euros per cap. 

És un lloc decorat amb bon gust i atenció correcta. Recomano especialment que no us perdeu els postres (penseu que l'amo està especilitzat en postres i això li dóna un toc de valor afegit!). Jo vaig agafar aquest postre, un pastisset de textura "mousse" de tres xocolates:


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails