12 de novembre 2016

Restaurant de la setmana: El Santo (Sitges)

Per donar una mica de deslocalització a aquesta secció (ja que sempre parlo de restaurants de Lloret o Barcelona, jeje) avui us parlaré d'una sandwicheria de Sitges.


En realitat hi vaig anar ja fa temps, era l'estiu. Mmm...no, potser era abans de l'estiu. Feia calor ja, però recordo que per la nit vaig tornar amb nit bus cap a Barcelona i a la parada feia un fred que pelava. XD El cas és que el local estava bé i feien uns entrepans molt bons. Ho dic per si algun dia voleu anar per Sitges i no sabeu on fer-hi un petit mos informal :-)

Fan hamburgueses i sandwich. Jo, per variar (mode ironic ON) vaig agafar una hamburguesa. Són d'aquelles gruixudes, de les que costen d'acabar. Ja ho posa a la carta, una mitjana de 180 grams de carn de bou. El pà també era bo, ben triat, d'aquell que està al punt just i que no es fa pastós.


Si voleu demanar aperitius nosaltres vam optar per natxos i patates braves. Estaven bones! No sé vosaltres, però tant una cosa com l'altra crec que són temes delicats. Les patates braves ja he desistit i generalment ja no en demano si no és que me les recomana algú especialment. Estic farta de menjar patates braves que no són braves i que ni tan sols semblen patates. I amb els natxos, tres quarts del mateix. L'altre dia vaig dinar en un lloc que no em va agradar gens... és una pena, no recordo ni el nom. Unes croquetes de pernil pastoses, uns natxos que eren un bol de "doritos blancs" amb una salsa totalment artificial en un petit recipient adjunt... etc. No, prou tortura! Pero mira, d'aquests de El Santo us en podeu fiar. Els vam gaudir força, són reals. :-D

El Santo
C/Sant Josep, 30. Sitges.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails