05 de novembre 2016

Restaurant de la setmana: Dostrece

Avui us vull parlar d'un restaurant que hi ha pel Raval de Barcelona: el Dostrece (Do2Tr3ce).


Potser ara no us sona (o potser sí!), però estic segura que heu passat pel devant mil vegades (sempre i quan passeu per aquella zona, és clar). Fa cantonada, és en una zona on hi ha diversos restaurantets monos.

El Dostrece en qüestió és allargat i especialitzat en brunch, tot i que nosaltres hi vam anar per sopar. Vam aprofitar una de les ofertes que apareixen en aquestes webs tipu "Réstalo" (que bueno, ja no es diu així, però vull dir aquestes que si reserves a través de la web surt una mica més econòmic). 

Vam demanar uns nachos com aperitiu i per compartir, i després ja un plat principal cadascuna. Jo vaig optar per hamburguesa i la veritat és que estava molt bona. De postres se'ls hi havien esgotat un parell de productes, i vam acabar menjant una bola de gelat. 

Diuen que pel tema dels brunch està molt bé, i també vaig veure que com a local per anar a prendre algo després de sopar també funciona a la perfecció. Nosaltres, de fet, sopàvem i véiem taules al nostre voltant que ja estàven amb els gintonics. Força transversal i càlid, en el sentit que t'hi sents còmode. També està bé que tot o quasi tot és de vidre i veus la gent del carrer passar (dóna a uns carrers/plaça força transitats). O clar, també ells et veuen menjar a tu, XD!

Dostrece
Carrer del Carme, 40

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails