18 de juliol 2016

Descobrint el Microteatre a Barcelona


Ja me n'havien parlat, però encara no havia tingut ocasió de posar-ne els peus. Fins ara. I crec que val la pena que es conegui i que es pugui donar suport a gent que comença i que té ganes de mostrar el seu talent. Però anem a pams: 

Per començar, d'on surt l'idea?

Cal remuntar fins l'any 2009 i situar-se a Madrid, on una cinquantena d'actors i actrius van actuar en un antic prostíbul sota el títol de
"Por dinero". En cadascuna de les 13 habitacions de l'edifici s'hi va representar una petita obra, d'uns 10 minuts com a màxim i per a un públic que fos inferior a 10 persones. La idea era simple i calia seguir una mateixa premisa: que el tema fos sempre el mateix per a totes les obres (en aquell cas concret, la prostitució).Va ser un éxit, i poc a poc el projecte es va anar escampant pel món.
I un bon dia, va arribar a la nostra ciutat: Microteatre Barcelona

Cada mes, un tema diferent


Per assegurar varietat, cada mes hi ha un tema diferent. Aquest mes de juliol és "POR LAS BIRRAS", i podem veure 5 obres de teatre sobre aquest tema. Cada obra dura uns 10-15 minuts i val 4 euros. Es van programant en diferents hores perque si vols anar a més d'una puguis fer-ho, i mentre t'esperes hi ha un bar. També cal dir que els diumenges al matí fan sessions infantils :-)
Aquestes són les d'aquest mes:El motiu real que m'ha impulsat a anar-hi és l'obra de la Sala 4: EL MEU NEGOCI ES DIU GWENDA.
Està dirigida per una companya bibliotecària, la Rosa Molina, l'autora del blog
Libraries of the world.  Aquest n'és l'argument:

"En Roc es vol fotre una birra, el Pep lligar-se una tia
(o moltes) i el Toni fer negocis. Però hi ha massa gent
al bar. Tourists go home! 

I en un espai molt-molt reduït, podem veure l'obra en acció i quasi sentir-nos un protagonista més. 
Aquí us deixo amb la prova gràfica, la foto final amb els actors.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

la excusa es que llogar un teatre surt molt car

Eli ha dit...

de fet és cert xD

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails