25 de juny 2016

Restaurant de la setmana: Barcelona Milano

Al carrer Villaroel número 190 hi ha un restaurant italià que és d'aquells que et fan quedar força bé, o sigui, d'aquells que no et costen un ull de la cara i que és prou maco com per portar-hi a menjar gent quan tens un compromís o bé vols recomanar a algú que ve de fora. Això sí, cèntric-cèntric no és.
Jo no el coneixia, però una companya de la facultat amb qui sempre diem de veure'ns més sovint (i mai ho complim) me'l va fer descobrir i vam anar-hi. Això és el que vam menjar:Una mica de pa amb tomàquet per anar picant mentre venia el plat


Un plat de pasta (ella un risotto).
D'acord, les meves fotos són força cutres.


Il dolce


La carta té dues parts, per una banda tenim menjar més típic de Barcelona (o d'aquí, en general, ampli) i per l'altra banda tenim la carta italiana, amb pastes i risottos i coses d'aquestes més típiques d'allà.

El local és força bonic i el que em va agradar més és l'exposició dels vins. Bé, a mi el vi no m'agrada i la veritat és que no hi entenc, però allà els tenen tots ben posats enmarcats en vidre. He trobat una foto a Internet on es pot veure:Hi tornaria? sí.

1 comentari:

XeXu ha dit...

Em moc relativament sovint per aquella zona, així que la manca de centralitat no seria un problema. Però no veig els plats gaire farcits, això sí que podria arribar a ser-ho, hahaha. Prenc nota, però, que sempre acabem als mateixos llocs.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails