21 de maig 2016

Restaurant de la setmana: Kiosko

Corrien veus de que aquí feien les millors hamburgueses de Barcelona, però fins aquest 2016 no hi he posat els peus. I això que durant 4 anys vaig estar treballant al costat i no vaig ser capaç d'anar-hi cap dia! 
El Kiosko està davant de l'Estació de França (bé, davant davant no, però quasi). És allà a l'Avinguda del Marquès de l'Argentera número 1 (fa cantonada amb la Plaça Pla de Palau). Molt a prop hi ha dues altres hamburgueseries que estan prou bé (desconec, però, si encara segueixen obertes): el Pim Pam Burguer i el Negro Carbón.

El Kiosko realment és bo. Tot molt artesanal i també cal destacar que el local es força acollidor (tot i que les taules són llargues i, per tant, compartides en gran part).

Un parell de fotos (no són meves, són de Google, aviso).
Crec recordar (es que fa ja bastantes setmanes que hi vaig anar, hehe) que les hamburgueses tenien un preu mig d'uns 7 o 8 euros, i, això sí que ho recordo, hi havia opcions per vegetarians i per als qui no els hi agradi massa la carn, perque la meva amiga es va pillar una hamburguesa de color VERD.

Jo crec que tot amant de les hamburgueses ha d'anar algun cop al local aquest, ja que sense cap mena de dubte està al TOP-TEN d'hamburgueseries de la ciutat. A més ara que s'acosta el bon temps és ideal, ja que està ubicat a la Barceloneta i et ve de camí si vas a la platja. El Kiosko està ben a prop de la parada de metro L4 Barceloneta.

2 comentaris:

XeXu ha dit...

Ja fa temps que persegueixo anar-hi, així que acabarà caient tard o d'hora. Com que periòdicament hi ha algú que em recorda que cal anar-hi, en aquest cas tu, em sembla que no podrem decebre al destí.

Anònim ha dit...

No he anat al Kiosko, però he anat al Bacoa que es el seu germà bessó que està a Ronda Universitat, i efectivament les hamburgueses són bones.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails