16 de maig 2016

Pintant cubs a Vilanova

Tenir el blog abandonat quasi dos mesos és una cosa que no m'apasiona, però que respon a la falta de temps. Tot i així, faig de nou un intent per mantenir-lo actualitzat, a veure quants dies duro, hehe! :-)

I es que el motiu s'ho val, perquè aquest cap de setmana hi ha hagut una nova edició de la festa "Conte va, va de contes!" a Vilanova i la Geltrú. Aquest esdeveniment, organitzat per l' Associació pel Foment de la Literatura Infantil i Juvenil Judit Sendra García és ja el quart any que es fa i sempre s'aconsegueix que surti el sol tot i haver hagut dies de pluja previs.

I ja fa tres anys que els il·lustradors que ho vulguin poden participart pintant cubs de cartró que després s'aprofiten per fer activitats amb els nens. El primer any havies de fer un personatge, el segon any el format era una mica diferent i el cartró tenia un forat per posar-hi el cap... i enguany, hem fet cubs temàtics: et podia tocar "personatge bo", "personatge dolent", "personatge o objecte màgic" o "lloc on passa una acció". I a mi em va tocar personatge dolent, un repte, ja que no na'costumo a fer gaires. Vaig triar un pop:


Aquí algunes fotos més. Pensva que n'havia fet alguna més, i no. O el mòbil se les ha menjat, perque creia que tenia també alguna de la mariaipunto i la Patricia Prieto. Sigui com sigui, aquí van algunes més:
  Com cada any s'han fet també punts de llibre. Aquest any el cartell l'ha fet l'il·lustrador Lluïsot, i del cartell se n'ha fet un puzzle de tres punts.


Aquí una foto de la Maria Palet i jo amb el Lluïsot, que casualment feia dos dies que ens havia vingut a fer una petita masterclass a l'Escola de la Dona. (Es que aquest trimestre estic fent classes amb el Gusti, tot un luxe, i molt sovint ens porta il·lustradors convidats per fer petites xerrades) (doble luxe!).


Sense cap mena de dubte, l'any vinent, repetiré! Gràcies a l'Associació per fer-ho possible i gràcies Jaume i família per la part que us toca. Sabem que hi ha algú que sempre farà que aquest dia surti el sol!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails