01 de gener 2016

Resum 2015 en 12 imatges (i feliç 2016)

Un altre any que s'acaba i un altre any que comença. El 2015 ha estat un bon any, almenys per mi. Tampoc ha sigut el millor any del món, però com a mínim he seguit bé de salut i de feina (i almenys en el primer cas és el més important: sense salut no tens res!)


Per aquest 2016 l'únic que desitjo és, sobretot, seguir tenint bona salut. Tant per mi com per les persones del meu voltant. Ara bé, en un sentit ja més superficial, m'agradaria acomplir uns quants propòsits més, com per exemple viatjar a Nova Zelanda (ma germana fa dos mesos que hi viu i sembla que s'hi quedarà una bona temporada... m'encantaria anar-la a veure!) o llegir més. I... intentar mantenir aquest blog una mica més actiu. També m'agradaria reprendre el col·leccionisme de punts de llibre, cagun dena, fa mesos que tinc el tema súper oblidat...!

Resum 2015 en 12 imatges


1. Està molt bé que enguany, Any de les Biblioteques, hagi coincidit en el fet de poder visitar la mítica Library of Congress a Washington. El viatge va ser genial tot plegat, i també ha coincidit amb un any carregat de viatges (a part de EEUU he anat també a Madrid, a Brighton, a Donosti, a Frankfurt, a Zurich, a Bilbao i a València). 


2. Un altre fet rellevant ha estat el canvi de feina. Deixar la biblio i embarcar-me a noves coses. Fer-me autònoma, descobrir l'apassionant món de les factures, els pressupostos, l'IVA trimestral ... i el treballar des de casa o des de qualsevol lloc.


3. L'emoció, un any més, de l'11-S, l'emoció del vot per el 27-S.... la situació surrealista que estem vivint des de fa un parell de mesos...

4. El tancament d'una etapa a Bibliotecaris de Paper. Al setembre celebràvem cinc anys i fa pocs dies el fanzine s'ha aturat per decisió pròpia per veure com es pot enfocar d'una manera diferent. M'estimo molt aquest projecte, espero que no sigui un punt i final :-)


5. Una de les coses més maques que m'han passat aquest any és la possibilitat de fer les il·lustracions per a un llibre. Un projecte bastant personal per al seu autor (Mossèn Amador) però que sens dubte ha significat un gran repte i una oportunitat molt maca.


 6. També força interessant va ser l'experiència d'il·lustrar contes en directe amb la gent de ZigZag de Vilafranca. Els nens venien amb els seus contes i es posaven al teu costat veient com interpretaves el seu text. Molt enriquidor i experiència que recomano fervorosament!
 

7. Com el clàssic "Conte va, va de contes" de Vilanova, una festa per una gran causa i que petits i grans hi estan convidats per a gaudir-ne. I sempre és maco compartir l'experiència amb companys de classe!
 

8. Petites sortides també n'hi han hagut bastantes, i una que vull remarcar ha estat la que vaig fer a la Maternitat d'Elna. Un lloc que va servir per tornar l'esperança i la il·lusió per viure a moltes de les dones embarassades que es trobaven al camp de concentració d'Argelès-sur-Mer a l'acabar la nostra guerra. 


9. I també vull fer un lloc en aquest recull per les grans exposicions que han tingut lloc a Barcelona, de les quals en destaco sobretot la de PIXAR o la que hi ha ara mateix a la Fundació Mapfre (però res es pot comparar amb PIXAR, res, hehe).
 

10. I seria injust deixar de banda els punts de llibre. He anat a bastantes trobades però moltes menys que altres anys perquè tinc un grau de saturació molt heavy amb els punts XD hauríeu de veure les muntanyes i muntanyes de punts que tinc per classificar. Només diré que al setembre vaig anar a la trobada de Monzón i els punts aconseguits (molts) encara estan dins la bossa tal qual van arribar....


11. Una imatge qualsevol per destacar els bons moments passats a les classes d'il·lustració. Al començar l'any teníem a l'Anna Castagnoli com a professora convidada i poc després va venir el Diego Mallo. Ara fa poc hem començat el nou curs, Edicions Personals i Enquadernació, amb el Jan Barceló i l'Ignasi Blanch. Només en puc dir meravelles pq a part de que aprenem un munt, l'ambient de classe és dels millors que he vist mai.
 

12. I una imatge final per recordar els bons moments passats al teatre. No és que vagi a veure moltes obres, però les que he anat m'han agradat molt. Sobretot Mar i Cel, que com ja vaig dir fa poc, encara no hi havia anat mai...!

Benvingut siguis, 2016.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Feliz año, Eli!
¿Cómo llevamos los marcas de los cuentos?
Alazos. Pato

MCcol·leccions ha dit...

Felicitats Eli, un any ben aprofitat. Esperem que el que acabem de començar sigui millor per tots, Un peto. Conxi.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails