21 de gener 2016

Lo tuyo y lo mío (Teatre de l'Eixample)

La darrera vegada que vaig parlar de teatre en aquest blog va ser a principis de mes i va ser per parlar de TESTIMONI DE CÀRREC, una original obra on pots fer de figurant :-)
L'obra d'avui també és especial.... perquè inclou un karaoke!
Però no ens avancem. Anem a pams:


Lo tuyo y lo mío es un musical de 75 minuts on hi apareixen 75 cançons. Totes elles moooooooooolt conegudes i prou enganxoses com perquè et passis la resta de setmana cantant. Des de Mecano a Karina passant per la Shakira, Fangoria, l'Ana Belén o el Nino Bravo. Sí: aquelles cançons que tothom coneix i que més d'un i més de dos les ha cantat en un karaoke (i m'hi incloc ^^). 

L'argument és molt senzill: es una parella i ja està. Es coneixen, s'enamoren, es barallen... tot això sense ni una mica de diàleg, només cantant. I és que ja ho diuen: hi ha una cançó per a cada ocasió ;-)
Aquí teniu un resum de tres minuts


Vale i ara bé lo bo perquè quan entres et donen un llistat de cançons (i ens van donar una galeta també!) i tu marques quina vols cantar, i al final de tot l'escenari és un karaoke i surten uns quants (va per sorteig) i canten ^^ I bueno, tothom canta a la vegada, el públic ho dóna tot. 

Ara ja no la fan (va acabar diumenge) però segur que acaben tornant. I mola molt. Feia temps que no reia tant al teatre!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails