02 de desembre 2015

Musical Mar i Cel

És imperdonable, però encara no havia vist mai Mar i Cel al teatre. I això que precisament el gènere musical m'agrada molt... i que la cançó dels Pirates l'escolto de tant en tant! Però no sé, no s'havia donat el cas. Però ja hi he posat remei!


Va ser dijous passat. Ple com sempre, els 19 actors (9 homes i 9 dones, si no em vaig descomptar + una noia que fa de noi) van anar desfilant mentre el públic gaudia de cada minut d'espectacle.

No cal que digui res de la història que no se sàpiga ja... però igualment cal dir que crec que és un tema que no passa mai de moda i que si cada 10 anys la reestrenen, segurament sempre posaran el cartell de "complet". Es tan maca que és inevitable que et caigui una llagrimeta!!

Dagoll Dagom

La tornada de Mar i Cel ha sigut principalment en motiu dels 40 anys de Dagoll Dagom. Sens dubte és una de les seves obres estrella i la música de l'Albert Guinovart hi posa tota la màgia necessària pq el text de Guimerà funcioni a la perfecció.
El vaixell és un més entre els protagonistes i és fantàstic veure com es mou i com agafa presència en un espai tan limitat (i que en canvi sembla que estigui ben bé al mig de la mar).

Bé, com que videos de les actuacions n'hi ha molts pel Youtube, jo us en poso dos que són una mica diferents. Corresponen a aquest any, a l'actuació número 1.111. Van vestits "normal" però la gràcia està en que participen els actors d'altres edicions (1988, 2004).

I aquí, el mateix, però amb la cançó de "PER QUÈ HE PLORAT", on hi ha cinc Blanques reunides:
1 comentari:

Anònim ha dit...

Et perdono per no haver vist el musical fins ara. Ja t'he dit que jo i la música no d'allonses, no?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails