10 d’octubre 2015

Restaurant de la setmana: La Tarántula

Tinc especial predilecció pels restaurants mexicans (tot i que res supera als restaurants italians, és clar!) però la veritat és que uns bons nachos són temptadors...sempre. :-)


Ara fa unes quantes setmanes, quan van ser les festes de Sants, un amic que viu en aquell barri ens va proposar sopar a LA TARÁNTULA. Es troba al carrer Valladolid, molt a prop de l'Estació de Sants (entre plaça de Sants i la Estació, més o menys).

És un local de mida mitjana i preus correctes. Segons llegeixo a la pàgina web, van iniciar la seva activitat ara fa deu anys. L'objectiu no era ben bé crear un restaurant mexicà com els que solen haver-hi, sinó un espai de fusió amb productes d'allà i d'aquí. I vam quedar prou satisfets (per cert les racions no són molt molt grans, si sou de menjar molt ho heu de saber, si pel contrari sou de menjar poquet com jo, doncs ja estareu bé). És com molt casolà (abaix podeu veure una foto de les estovalles, per exemple).

Cadascú va demanar un plat (fajitas) i pel mig vam demanar uns Nachos guacaqueso crec que es deien, que era mitat de guacamole i mitat amb formatge. Bons. ARA, lo que mola és el postre. Tenen principalment dues coses: MUERTE POR CHOCOLATE i RESURRECCIÓN POR CHOCOLATE, aquest últim va ser fins i tot considerat com un dels 20 millors postres de Barcelona a la revista Time Out.


Són uns pastissos de xocolata, el de MUERTE és més petit, mentre que el de RESURRECCIÓN és molt gros (ho vam compartir tot, com veieu, hi ha vàries culleretes).

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails