29 d’agost 2015

Restaurant de la setmana: Els pops

Aprofitant que és estiu i que treballo ara des de casa, he estat bastants dies per Lloret.... i he aprofitat per anar a restaurants del poble :-) alguns són els mateixos de sempre, als que ens agradara anar i tornar, i a d'altres no hi havia estat mai. És el cas dels POPS [de fet és relativament recent]

El nom dels POPS

Suposo que el nom li han posat per un equip de béisbol que hi va haver a Lloret fa anys (també hi ha una llar d'infants que es diu així). 
Si que resulta estrany que a Lloret es practiqués aquest esport, però la raó és senzilla: al nostre poble hi havia molts indians, aquesta gent que va anar a fer les amèriques per fer fortuna [al juny es fa la FIRA DELS AMERICANOS] i bé, el cas és que van importar-ho cap aquí, ja que es veu que a Cuba s'hi jugava molt, a béisbol.

El club esportiu Pops es va crear l'any 1956 i va ser un dels equips referents a Catalunya. El president era un tal Roque Romero, navarrès que també va arribar a presidir la Federació Catalana de Béisbol. Va ser una època daurada... però cap als anys 70 el futbol va acabar prenent força i el club va acabar deixant-se caure. Cal dir, però, que van ser campions de Catalunya a l'any 1955 :-) (quan llegeixo aquestes coses penso que m'hagués agradat fer el treball de recerca de batxillerat d'algun tema així d'història local).

 Tornant al tema del restaurant...


És un lloc on principalment s'hi menja peix. A mi que no m'agrada i que no tinc per costum demanar-ne quan vaig als restaurants... doncs que hi farem, vaig agafar carn :) Però al restaurant hi havia força gent i tothom semblava content amb el que menjava.

La carta és prou extensa i hi ha menjar de tot tipus, amb una àmplia oferta també d'aperitius i varis postres per escollir (jo vaig menjar unes simples trufes, però estaven molt bones jaja).

Bé doncs, us deixo l'adreça: Passeig  Camprdon i Arrieta, 28.

Pd. Jo abans pensava que Camprodon i Arieta era una sola persona i resulta que són dos: Emilio Arrieta i Francesc Camprodon. Són els que van fer la òpera MARINA. Costas las de levanteeeeeeeeee, playas la de Lloreeeeeeeeeeeeet
La primera vegada que vaig sentir-ne a parlar, va ser a través d'un còmic del Zipi Zape. Sent de Lloret com sóc, crec que no tinc perdó........

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ahora ya sé yo de donde vino el tornado de ayer que tuvimos en Aranjuez: ...de LLoreeeeeeeeeet.
Alazos. Pato

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails