27 de juny 2015

Restaurant de la setmana: El argentino

Fa uns quants mesos un amic em va regalar un pack d'aquests per anar a un restaurant (aquells que pots triar l'activitat que vols fer, sabeu que vull dir? una smartbox).

Bé, l'oferta era molt àmplia i els restaurants per triar a Barcelona, molts. Però em vaig decidir per un argentí: "El argentino", al carrer Aragó 224 (a tocar d'Enric Granados).


En tot moment ens van atendre súper bé.
El pack incloia un sopar per a dues persones que consistia en triar un primer plat entre tres opcions, un segon plat també entre tres opcions i beguda.

La foto no ho afavoreix gens, però de primer jo vaig demanar uns raviolis farcits de formatge i pernil amb salsa de quatre formatges i la persona amb qui anava una amanida.


De segon ja vam triar carn, ja que aquesta era precisament la gràcia d'haver escollit un restaurant argentí. Vam agafar uns entrecots que s'acompanyaven d'unes patates fregides finetes.
També, que no ho he dit, d'entrants ens van donar una mena de beguda de color vermell (una espècie de xupito -per la mida- sense alcohol molt dolcet i molt bo) i uns palitos amb hummus per sucar.

El lloc és bonic i agradable. Potser vaig trobar a faltar una mica més de llum.
En definitiva, un lloc cèntric, agradable i ben decorat. De preus no podria dir-vos perquè no vam mirar la carta, ens van donar directament "la carta Smartbox"

(Gràcies Quim!)


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails