25 d’abril 2015

Restaurant de la setmana: SABºC

Ara feia dies que no tocava aquesta secció! :-)

Dimarts vaig anar a sopar al SABºC, que es pronuncia "saboc" però que juguen amb el fet dels ºC perquè la temperatura de cocció té molt a veure amb els plats que realitzen.

És un d'aquells llocs hipsters i urbanites que veus que s'ho curren i que aposten per oferir alternatives a la ja gran oferta gastronòmica que ofereix la ciutat.

Al Saboc, doncs, tenen en compte la temperatura a la qual es fan els plats. Partint d'aquesta base, el menú es divideix en quatre possibilitats de cocció: crua, baixa temperatura, als fogons i a la planxa. Segons expliquen a la seva pàgina web, els aliments canvien radicalment de textura i de gust quan se'n canvia la temperatura a la hora de cuinar-lo.

La forma de presentació és tipu "tapa". Recomanen unes tres de tapes per persona. Nosaltres érem dos persones i vam demanar 4 tapetes + una de postre. Jo vaig quedar bé i ell també, però això ja va per gustos i si ets de sopar molt.

Vam demanar una de cada tipus de cocció:

1- CRU (20º). Esferes de mozzarella fresca, tomàquet i herbes aromàtiques2- BAIXA TEMPERATURA (80º). Pollastre de pagès cuinat a 73ºC amb el seu propi suc i el seu cruixent3- FOGONS (100º). Rigatoni farcits de bolets amb parmesà i un lleuger aroma a tòfona4. PLANXA (200º). Petita burger amb formatge i salsa barbacoa, 75 gr.


La tapa de postre no hi és, però vam demanar dues trufes. :-)
Jo la veritat és que vaig quedar força contenta. (I estava ple sent dimarts)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No vull semblar pobre perquè en realitat soc ric, però.... com està el preu? té pinta que pica lleugerament, no?

Eli Ramirez ha dit...

quina sort que siguis ric :-P

pica lleugerament, sí. Cada tapeta uns 6 euros de mitjana, el tiquet crec que marcava 40 euros quan vam anar a pagar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails