01 de gener 2015

Propòsits...?

M'agrada, o m'agradava, fer cada any una llista de propòsits. Són casi sempre els mateixos, amb algunes variacions, i bé, mai els acabo de cumplir del tot, però tal com deia el Carles Capdevila, "desconfia de la gent que no faci propòsits"...  xD

Els objectius del 2014 van ser 12 i més o menys els he finiquitat.

  • Viatjar un mínim de tres vegades (i no he anat gaire lluny, però ho he fet diverses vegades)
  • Llegir més que l'any anterior. M'havia marcat un número, i si que és cert que són coses relatives perquè hi ha molts tipus de llibre... però estic contenta perquè he llegit molts més còmics, que ho tenia pendent... :)
  • M'havia proposat conéixer un mínim de 25 nous restaurants i tb
  • També he après a cuinar nous plats :-)
  • He arribat als 24.000 punts de llibre :-)
  • He vist més de seixanta pelis (era el mínim imposat, haha)
  • He arribat a les 2.000 entrades de blog
  • M'he fet un altre quadernet autoeditat

Tres no els he acomplert: el de fer segells a mà per fer estampacions no ho he fet, ni tampoc he anat al Parapark, i això que ara m'han posat una cosa semblant al costat de casa. Queda pendent :) ... tampoc he proseguit amb la lectura de Juego de Tronos..

I bé, per se una mica diferents aquest any aquest any no faré propòsits. No perquè no tingui ganes, sino perquè més o menys ja sé les coses que vull fer i amb el temps que tingui ho miraré de fer tot. Intentaré llegir més i veure més pelis, enganxar-me a alguna sèrie (per favor, que encara no he vist ni un capítol de THE LIBRARIANS) i mirar de posar ordre als punts de llibre, que entre capses i capsetes porto un descontrol que ja no sé que tinc ni què deixo de tenir, cosa que em dificulta bastant la tasca d'anar a trobades d'intercanvi (cosa aquest any no he fet gaire i em sap greu).

També m'agradaria fer més km amb bici (per ciutat, com a transport urbà), des de que tinc una app que m'ho compta m'agrada veure el progrés (tot i que a vegades m'oblido de posar-la). Aquest any em marca 1.146 km, a veure l'any vinent.

En fi, serà el que hagi de ser i la veritat és que li tinc moltes ganes al nou any que avui comença. Crec que serà un bon any!

2 comentaris:

JAVIER ha dit...

Cuac cuac (esto ya demuestra que no soy un robot, porque si lo fuese diría CU---AC----CU-----AC....(brrrrrzzzzzz)..COMIENZA ESCRITURA ¿capicci?

A lo que voy, que me disperso...

Tras muchas, muchas, muchas listas de propósitos, he llegado a la conclusión de que la única válida es "VIRGENCITA, VIRGENCITA, QUE ME QUEDE COMO ESTOY"

Alazos. Pato

Eli ha dit...

la verdad es que tienes toda la razón.....!!!
(feliz 2015!) (¿recibiste mi mail?)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails