11 d’octubre 2014

(Sopar #10BiD) Restaurant de la setmana: La Gondola

Fa just una setmana vam fer el sopar del que popularment hem anomenat amb el hashtag #10BiD. La idea va sorgir a l'estiu, tot i que moltes vegades ho havíem dit: quan faci 10 anys que vam començar la carrera ens hem de reunir i fer un sopar.

Ara potser hi ha poquets alumnes, però abans quan jo vaig començar érem forces, hi havia grups de matins, de tardes,...  amb els de tarda no coincidíem gaire al principi, i amb els de M1 vam tenir unes petites rivalitats sorgides durant els preparatius del viatge a Madrid, que popularment es feia a segon curs. En tot cas es tracta d'un món molt petitet i aviat acabaves coneixent a tothom.

Puc dir que van ser un dels anys més feliços que he viscut, perquè a part de que la carrera molava (que he de dir jajaja) la veritat és que no paràvem de fer coses. Viatges, sopars... però també gincames, karaokes, pastissos, ... a partir de segon tot va ser una bojeria :-)

El sopar, doncs, vam començar a moure'l a l'agost. Bendito feisbuc.
Al final vam poder aplegar-nos 35 persones. El restaurant va ser LA GONDOLA. Per a nosaltres era molt important que fos un restaurant més o menys cèntric (està a Hospital Clínic) i que tingués sala privada per nosaltres sols i amb projector.

Bibliopower!

El sopar no va ser UN SIMPLE SOPAR.
Una de les coses que vam preparar va ser un Trivial amb 25 preguntes:


Del qual van haver-hi PREMIS PER A TOTHOM.... premis que bueno, podríen ser millorables però ja es tractava de passar-ho bé, no? per tant vam embolicar ben embolicats llibres vells, apunts caducats, tríptics i tot el que vam trobar per casa que es pogués vincular d'alguna manera amb aquells anys... :)

Després també vam fer un vídeo. Lo bo de tenir un arxiu de 10.000 fotos es que no saps mai que t'hi trobaràs quan hi posis mà... amb l'excusa del Blog del dijous (gran testimoni d'una época!) la veritat és que tenim fotos de quasi cada dia passat allà jajajaja.

Bé, el vídeo és aquest:


Per acabar, i per parlar una mica més del restaurant, dir que en tot moment ens van tractar molt bé i que vam optar pel menú de grups que val 19 euros, que venia amb pica-pica, plat i postre. Hi havia molt de menjar! També incloia beguda i cada 4 persones, un lambrusco.

Tot molt bé :) !


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails