17 de setembre 2014

Qudeu-vos a la trinxera i després correu (John Boyne)

Vaig trobar aquest llibre a la biblioteca i, tot i que mai no n'havia sentit a parlar, me'l vaig agafar perquè l'autor era el mateix que el del Noi del pijama de ratlles... i bé, similar.Per començar, el protagonista també és un nen i també hi ha una guerra de pel mig, tot i que en aquest cas no es tracta de la segona guerra mundial sinó la primera.
L'Alfie Summerfield és un noiet que el dia que fa 5 anys és també quan comença més o menys i oficialment la guerra. Contra tot pronòstic, el seu propi pare s'allista com a voluntari abans de que sigui obligatori fer-ho... i bé, ja us podeu imaginar: misèria i companyia.

Passen els dies i passen els anys. L'Alfie només sap del seu pare que ja no escriu cartes perquè està en una missió secreta pel govern, però aviat descobrirà que la veritat no és aquesta, i que si vol que el seu pare torni amb ells haurà de prendre decisions com a petit homenet i home de la casa que és.

Una lectura prou distreta però que no té la profunditat necessària per arribar a passar a la llista dels "llibres per recordar o recomanar".

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails