21 de setembre 2014

Pel·lícules de la setmana: How to train your dragon / Jane Eyre

How to train your dragon (2010)

Quan va sortir aquesta pel·lícula tinc coneguts que la van anar a veure i els hi va agradar molt, i ha sigut amb l’estrena de la segona part que he recordat la seva existència!

La història està basada en uns llibres, tot i que pel que sembla és una recreació molt lliure del text. El protagonista és un nano víking (en català el seu nom és Singlot) que viu en el seu poblat i que contínuament són atacats per dracs de totes mides i colors.
En Singlot vol també lluitar contra aquestes bèsties tal com ho fan els seus compatriotes, però és massa dèbil i maldestre per a poder-ho fer, i el seu pare (cap de tribu) tampoc li deixa que ho intenti.
Un dia, però, es fa amic d’un “terrible” drac anomenat “Fúria nocturna”. El que descobrirà amb aquesta amistat és que potser els dracs no són tan dolents com els pinten i que potser no fa falta que se’ls ataqui...

Ja tinc ganes de veure la segona part ;-)

Jane Eyre (2011)

Jane Eyre és el títol d’una novel·la de Charlotte Brontë i també de la seva adaptació cinematogràfica.

És una d’aquelles històries plenes de drames familiars: la protagonista, orfe des de ben petita, viu a casa de la seva tieta: una dona dolenta amb molts diners, que no se l’estima gens i que prefereix perdre-la de vista enviant-la a un malvat internat .
Un cop creix, la noia se’n va a fer d’institutriu a Thorfield House, una casa molt gran aïllada de tot i on hi viu un home molt ric i solter amb una filla il·legítima.
L’amor comença a sorgir, però aquella casa amaga certs secrets que fan canviar bastant el transcurs de la història.
Molt recomanada si us agraden les històries d’aquest tipus. A mi m’ha agradat molt!


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails