14 de setembre 2014

Pel·lícules de la setmana: Boyhood i Begin again

Darrerament he vist dues pel·lícules molt maques i que crec que valen la pena de veure: Boyhood y Begin Again.

Boyhood (Richard Linklater)

El Linklater és el director de les pel·lícules aquelles de l'Antes de amancer, Antes de anochecer, Antes de atardecer, que s'han rodat en diversos anys i que persegueixen l'amor d'una parella al llarg dels anys. Boyhood té algo d'això: no només persegueix la vida d'unes persones, sinó que la pel·lícula en sí s'ha rodat durant 12 anys. Sí, exacte: fa 12 anys el director va escollir un nano i al llarg d'aquests anys ha anat mostrant la seva vida de ficció, una vida marcada per la mala elecció de parelles per part de la seva mare, la seva relació amb la seva germana i els seus pares, etc. Una pel·lícula que és preciosa perquè mostra d'una manera molt natural el que mai ningú ens havia mostrat abans. Veure els mateixos personatges com creixen és molt curiós, així també com veure com evolucionen... una pel·lícula molt sensible que l'únic punt negatiu és que al final es fa una mica llarga perquè dura tres hores. De fet a la pel·lícula no hi passa res especial.. simplement hi passa la vida :-)


La cançó de "Hero" és preciosa...


Begin Again (Jihn Carney)

I Begin again és un altre càntic a la vida positiva :) (que bé que senten, les pelis positives). Bé, en aquest cas ens explica la vida d'una parella que arriba a Nova York perquè ell ha aconseguit un contracte amb una discogràfica.. i llavors tot comença a embolicar-se i arriben els disgustos.. però no hi ha res que no es pugui solucionar amb música. Bona música. 
La veritat és que tothom parlava de la pel·lícula i a mi no em cridava gaire l'atenció, però bé, al final vaig fer cap al cine i allà que em va plantar. I realment em va agradar molt. 
La BSO està molt bé. Hi ha cançons d'ell i d'ella, tot i que a mi m'agraden més les d'ell perquè tenen més ritme :) En concret,  A HIGHER PLACE i, encara millor, la de LOST STARS (però la versió marxosa d'ell, no la balada d'ella). Us deixo el link! feu clic al play :DLinkWithin

Related Posts with Thumbnails