16 d’agost 2014

Bar de la setmana: Dolce Vitae, la terrassa del Majestic

A l'estiu ve molt de gust sentar-se en una terrasseta.
I més si està a les "altures" :)

Dolce Vitae és la terrassa que hi ha a la 21ena planta de l'Hotel Majestic.
És un lloc molt agradable, amb taules i cadires però també butaques al costat de la barana per poder gaudir millor de les vistes, que és el principal al·licient (almenys per mi):


Fins i tot hi ha piscina

Tot està cuidat al detall i l'ambient és molt agradable. Arrodoneix l'espai un mural de Philip Stanton.

S'hi pot pendre des d'una coca-cola fins a coctails i plats variats (ostres, racions de pernil ibèric, taula de formatges, sushi,... clar, a veure, per demanar que no quedi però alerta que claven XD). El xef és un tal Nandu Jubany, que es veu que té una estrella Michelin (no ho dic perquè m'importi, però estic mirant la informació de la pàgina web i ho posa, jajajaja!).

A veure, és un lloc piju...ja sabeu que jo no ho sóc gens, però la gràcia d'aquest lloc són les vistes... si us mola Barcelona la veritat és que us encantarà.

D'octubre a abil (hivern) obren de 9 a 9. Al maig obren fins les 11 i els mesos d'estiu (juny, juliol, agost i setembre) la terrassa és oberta fins a les 2 de la matinada.

Per cert, si us agraden les vistes dels hotels, recordeu que teniu una cita al juny amb la setmana de "Barcelona a vista d'hotel" que serveix per donar a conéixer a la població les diferents terrasses d'hotels oferint activitats exclusives que van des de natació sincronitzada a concerts, tallers o espectacles de màgia.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails