22 de febrer 2014

"Restaurant" de la setmana: La pastisseria

D'acord, NO ÉS un restaurant. És una pastisseria. I és diu tal qual, "La pastisseria", sense més. 

És un local per anar-hi a berenar: hi ha donuts i croissants com  a qualsevol pastisseria, però en un segoníssim plà, doncs l'especialitat són els pastissets. Per menjar allà o per emportar-se.

Una vegada una companya d'il·lustració ja em va parlar d'aquest lloc. I poca broma, ja que el seu propietari és campió del món en postres! Ex diu Josep Mª Rodríguez Guerola i l'any 2011 va guanyar la "Coupe du monde de la pâtisserie". Un any després va obrir el seu propi local i pel que sembla li va prou bé :-)

El primer que vaig veure quan vaig entrar va ser una explosió de pastissets individuals de molts colors...:


I, presa d'una irracional temptació, me'n vaig comprar quatre:
 

Us ho recomano fervorosament. Són exquisits!
A més si ho demanes per emportar t'ho posen en unes caixetes maques i et donen un catàleg de productes (això només són els pastissets individuals) :-)

Ideal per anar-hi a berenar o per portar de postres quan vas convidat a casa d'algú. 
El preu del pastisset individual ronda entre els tres i els quatre euros.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Cuac Cuac

Lo ideal sería comprar dos de cada: así puedes admirarlo mientras te comes el otro....

¡¡¡Qué pinta!!!

Me voy a la cocina.......

Alazos. Pato.

Eli Ramirez ha dit...

jejeje estaban muy buenos....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails