21 de desembre 2013

Restaurant de la setmana: Danzarama

Feia moltes setmanes que no parlava de cap restaurant, però aquests dies aprofitant que són festes de Nadal i que s'acostumen a fer sopars i pica-piques no he parat gaire per casa... :-)

Un dels restaurants que he anat ha estat el Danzarama, a Gran Via 604.

La cosa és que primer vam anar a la presentació del llibre "El content curator: guía básica para el nuevo profesional de internet", de la col·lecció EPI-UOC de la qual ja n'he parlat alguna vegada.


Després de la presentació es va fer un sopar, i com que hi vaig anar amb un parell d'amics ens hi vam quedar.

Danzarama és un restaurant curiós. És gran (600 m2 en dos pisos) i bastant polivalent. Una de les coses més curioses es que hi havia un home cantant amb un micro que s'anava passejant per la sala, per tant vam menjar a ritme de Nino Bravo, José Luis Perales i Sergio Dalma (aquí on en veieu jo sóc una gran fan d'aquestes cançons d'estil karaoke jejejeje).
És un restaurant molt enfocat a la gent que va al teatre i coses així, i les seves parets estan plenes de fotos de "estrelles" (i no trant estrelles) que han sopat allà.

El menú entre setmana val 9,90 (dos plats + postre, beguda i pà).

Hi havia varies coses per escollir: de primer em vaig agafar una crema de verdures que estava molt bona, i de segon butifarra (que venia acompanyada de mongetes i va ser impossible canviar-ho per patates, però bueno, es va intentar :D).

Anaven força ràpid en treure els plats de la taula. Al meu amic, a l'Enric, van trigar molt en dur-li el segon, paella. Van trigar tant que tots ja estavem de menjar el segon plat i ell encara va trigar una estona més en començar-lo... però bé, coses que poden passar. El postre estava prou bo, vaig escollir gelat:


No és un lloc per anar-hi a sopar silenciosament, però si que és ideal per a grups i sopars d'empresa i coses així. Distret, amè i bon preu (sopar al centre de Barcelona per menys de 10 euros el menú ho trobo molt encertat).

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails