05 d’octubre 2013

Restaurant de la setmana: Orient Express (Lloret de Mar)

A Lloret hi ha molts negocis que estan orientats als turistes i als quals pocs autòctons hi van. La majoria són pubs (pubs holandesos, anglesos, irlandesos, alemanys...) regentats per gent d'aquell mateix país i buscant compatriotes en terres estrangeres.

Que jo recordi, al passeig de mar SEMPRE hi ha hagut un restaurant anomenat "Orient Express". Sempre havia pensat que era un local bonic, perquè estava com aturat en el temps i la poca llum i la decoració li donaven aire antic. A més les cadires i les finestres... volent recrear el que va ser un dels trens més famosos de la història (L'Orient Express va funcionar entre els anys 1883 i 2009, tal com diu la wikipèdia)

Doncs bé, de tant passar per davant va arribar el dia d'entrar-hi. Un sopar familiar amb ma mare i les meves cosines que, sorpresa! no erem els únics lloretencs que triaven aquest lloc per sopar-hi. I és que, poca broma, l'Orient Express està en la posició número 6 (de 125 restaurants a Lloret inclosos) a Tripadvisor.
Les fotos estan extretes de la web del restaurant,  tot i que la url ara mateix no funcioni, al Google imatges encara es poden recuperar. L'ambient aquest ataronjat li dóna un toc oldie.

Situació (i de pas veieu una mini foto de la façana) Convida a entrar o, si més no, desperta curiositat.


En resum: decoració ben cuidada a l'interior i bon menjar bé de preu. Hi ha amanides, hamburgueses, pizza... jo vaig triar una pizza. La llàstima és que només obra durant la temporada d'estiu (és a dir, primavera-tardor), com la majoria de coses a Lloret que estan pensades pel turisme. Tampoc és que hagin volgut arribar al consumidor local (no em sona haver vist publicitat ni anuncis a Ràdio Lloret, per exemple). Bé, en fi, almenys ja puc dir que hi estat i que, segurament, l'estiu vinent repetiré.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails