06 de setembre 2013

Liverpool (23-25 agost)

Fa un parell de setmanes vaig anar a Liverpool.
No és una ciutat massa gran, es pot veure bé amb un cap de setmana. Em va encantar! :-)

Vam arribar divendres a mitjanit. Allà m'esperava ma germana amb la seva parella, i vam trobar uns apartaments molt cèntrics i molt macos (Base Serviced Apartaments - East Village, valorats a booking amb mitjana de de 8, i jo confirmo).

La concentració d'activitats era necessària: ho volíem veure quasi tot! i per començar vam visitar la biblioteca :) Es tracta d'una biblioteca enorme, amb molts pisos i molts serveis. No la descric més perquè una bibliotecària ja ho va fer fa poc al blog de MòbilsBid i està molt ben explicat (de fet va ser llegir-ho i tenir encara més ganes de visitar el centre!!)Després vam visitar un parell de museus. Un era de coses diverses i artístiques (pintures i escultures) i l'altre tirant a ciències. Aquest últim era molt xulo... hi havia un pis dedicat a l'espai, un altre als animals, un altre als peixos (amb peixeres)... molt distret!Però el millor estava per arribar: EL MUSEU DELS BEATLES (The Beatles history). M'encanten els Beatles!!!El museu és molt complet, hi ha de tot. És un must-see si vas a Liverpool...! 
Fa un repàs de la carrera dels FabFour i després fa una mica de recull del que han estat (o van ser) les seves vides professionals en solitari un cop el grup es va disoldre.
Sobretot al museu es parla de la primera part, dels seus inicis. 

El museu es troba a la zona del port (Albert Dock) que antigament havia sigut un dels ports més importants del món... ara és una zona comercial plena de botigues. Sigui com sigui, està considerat Patrimoni de la Humanitat per part de la Unesco.

La nit de dissabte, com no, vam anar al carrer on hi havia The Cavern, el mític local beatelià. Ja no existeix com a tal, perquè l'original el van tancar. Perd una mica la gràcia... però en fi. Ara n'hi ha dos. I casualment feien "The Beatles week"! Per tant quan vam entrar al Cavern vam poder veure actuacions del concurs internacional d'imitadors... jejejeje. Molt bon nivell.


L'endemà va ser passejar i passejar. I també vam anar a la TATE Gallery Liverpool, que està força bé (tot i que tot és molt modernillo i a mi em costa d'entendre l'art modern).

Resumint: una ciutat molt recomanada i més si us agraden els Beatles! 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails