25 de setembre 2013

Festes de la Mercè 2013: Combinat de circ al castell de Montjuïc

Aquest any les festes de la Mercè m'han agafat una mica fluixa i no he aprofitat tot el que hagués volgut. Tanmateix, he pogut veure diverses coses en diversos espais. Per exemple, la façana de l'Ajuntament... aquest any l'he trobat estranya i amb coses no connectades (aquí en parlo, perquè sapigueu de que va la cosa). Tampoc m'han agradat especialment els focs artificials que vaig veure a la platja de la Barceloneta (i al Piromusical no he pogut anar) :)

ARA, lo millor, el circ de Montjuïc. L'any passat ja vaig quedar-me amb la boca oberta amb el Cirque Éloize de Montréal. Aquest any he vist el combinat de circ... diverses actuacions de uns 15 minuts cadascuna i ¡ua! (sóc fàcilment impresionable :D)
Vaig fer com trenta mil fotos, però posaré una de cada....


Chris & Iris (Alemanya)
Si algú s'hauria d'emportar el premi a l'humor, crec que haurien de ser Chris i Iris. Una monada de parella artística.. ella baixeta i ell súper alt. Es dirigien al públic amb un espanyol correcte i fent amb humor totes les seves acrobàcies.Ouka (Japó)
Aquest japonès feia il·lusions òptiques amb unes anelles. "Efectes impossibles", que deia la publicitat... i així va ser! a més amb música com a un element més de l'espectacle, tot cuidat al mínim detall. Duo Emotion (Canadà)

Morgane Tisserand i Pierre Antoine Chastang. Experts en trapezi i tot així molt poètic, moviments suaus i bonics.Duo XY (Estats Units)
El duo XY està format per Thomas Evans i Justin Sullivan. Tal com els anteriors, el seu número va ser amb el trapezi. Un d'ells ha treballat al Cirque du Soleil.
Nacho Flores (Catalunya)
Aquest noi feia equilibris amb caixetes. Tenia una figura gran feta de quadradets i després si enfilava i anava fent que les caixes caiguessin pels costats de manera que ell cada cop tenia menys espai per moure's. A més amb humor, jeje. A la foto del darrera surt el carro que amenitzava l'espectacle amb música.
Will i Hèlo (Canadà)
Aquests són els que (potser) em van agradar més (juntament amb Chris i Iris). Van posar un pal al mig de l'escenari i s'hi enfilaven i s'hi "deslisaven" amb una gran facilitat. A més que era preciós tot el que feien. Molt sensual i bonic.Eric Bates (Canadà)
I per últim, aquest noi (al qual no li veiem la cara però era ben mono) que també feia coses amb caixes i també desafiava la gravetat, però d'una altra manera. Super habilidós el tio... tenia tres simples caixes i les movia molt i molt ràpid per l'aire... i no queien ni es desenganxaven... ua!LinkWithin

Related Posts with Thumbnails