29 de setembre 2013

Barcelona nit d'estiu (Dani de la Orden)

Aquí tenim una de les pel·lícules més maques de l'any, ho té tot: una mica de drama, una mica d'humor, molt d'amor, bones cançons, Barcelona com a marc per encabir-ho tot i la il·lusió d'un director que comença (mitjana d'edat de l'equip tècnic: 26 anys).

Sis històries d'amor i una ciutat.La pel·lícula ens explica el que va passar la nit del 18 d'agost de 2013, quan suposadament un comenta va creuar la ciutat. Aquella nit van haver-hi 567 històries d'amor, i a la peli n'expliquen sis.

Aquí va el tràiler (ATENCIÓ, ÉS MOLT COMPLET, EVITAR SINO VOLEU SPOILERS)

.
Emociona perquè hi ha històries que arriben a l'ànima. A mi personalment m'encanta la del Jo mai mai del Joan Dausà. De fet la pel·lícula va sorgir escoltant aquesta cançó, i la BSO també és del Dausà (precioses cançons, per cert).

Es fa curta i els actors (amb alguna excepció puntual) estan molt ben escollits. De fet és un film sensible, que cuida tots els detalls :-) Una perla que no podeu obviar i que val la pena veure. 
Al cine no hi ha gaires possibilitats perquè la fan a poques sales, però des del primer dia ja està en DVD i crec que també a Filmin. Nous formats de cinema, renovar-se o morir.

Deixeu-vos emportar per la màgia d'aquesta petita gran pel·lícula: no us n'arrepentireu!

2 comentaris:

Moroboshi ha dit...

Ja deia jo que l'anunciaven al cine i ja estava en DVD... xD

Una pregunta: com que vaig veure una entrevista al director i era d'aquella gent que a cada frase ha de deixar anar unes quantes paraules en castellà, cosa que fa rabieta, es tracta d'una pel·lícula de "Barcelona, Espanya" o no?

Eli Ramirez ha dit...

La peli no fa ni "Barcelona, Catalunya" ni "Barcelona, Espanya"... neutre. Incorpora alguns diàlegs en castellà, però suposo que per fer-ho més real. És maca!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails