14 d’agost 2013

Parc aquàtic Marineland

L'altre dia vam anar al Marineland, un parc aquàtic de Palafolls (Palafolls és un poble de la provincia de Barcelona però molt tocant a la de Girona, per la zona de Malgrat). Feia uns 15 anys que no el trepitjava! :-)
Marineland són dos parcs en un: té animalets (parc aquàtic + zoo marí). Té dofins i ocells de colors.... :)

Ens va sorprendre la quantitat de gent que hi havia a primera hora: a les 10 i poc una cua enorme! Però no es va fer gaire lenta i al cap d'una estona ja estàvem dins :)

Vam fer una mica el "primo". Resulta que en aquests darrers anys han posat noves atraccions d'aigua i la majoria són per utilitzar-les amb una mena de gran flotador. Com que a tot arreu deia "lloga el teu flotador", ens pensàvem que si no el llogaves (i pagaves 12 euros més) no podies gaudir d'aquelles atraccions...


 I fins i tot vam anar a la recepció a preguntar... ^_^


I bé, resulta que al final de cada tubogan hi ha una petita cua on t'esperes i la gent que va sortint va cedint el flotador. I per tant ben aviat vam poder començar a disfrutar-les :-)
[igualment si llogues el flotador t'estalvies cues]

Per exemple, una atracció que és com un "colador": et tires amb el flotador i a la part central vas donant voltes fins que surts... (hi havia massa cua)O una altra, -per mi la millor- que era un tobogan anomenat "black hole" (forat negre) i que vas completament a les fosques. No t'esperes gens les cues! I també vam tenir temps de veure l'espectacle dels dofins, que a ritme de Ganman style i similars, feien piruetes i tombarelles a canvi d'un peixet.Resumint: va ser un dia molt divertit! Està bé de tant en tant anar a llocs així! :-) Us ho recomano!

4 comentaris:

Alex Pler ha dit...

Mira que hi vaig sovint a Palafolls i no sabia que hi havia el Marineland allà!!

Molt monos els teus dibuixets, vas millorant molt :)

bravecoast ha dit...

:( No has parlat dels lloros. El meu germà gran hi treballava a Marineland des de que jo era petit fins fa uns anys, i era un dels que els cuidava i feia els espectacles amb ells.
Pobres lloros de Marineland, sempre a la sombra dels dofins :'(

bravecoast ha dit...

Això si, els teus dibuixos una pasada... ja amb colors i tot!

Eli Ramirez ha dit...

Alex, merci :) i si, el Marineland ha estat sempre allà :)!

Joel, jajaja ho sento.... tens raó, pobres lloros.... ^^U

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails