12 de juliol 2013

Segueixen obrint llibreries!

Darrerament sembla que només hi havíen males notícies al voltant del món llibreter: són ja vàries les mítiques llibreries que han tancat arreu de la ciutat i del país o bé que estan a punt de fer-ho...i no deixa de ser una amenaça la pirateria i el llibre electrònic, perquè enganyar-nos!

Per això és una molt bona notícia que el sector no es declari mort i s'obrin llibreries. Una d'elles és "La impossible", que ha obert portes aquesta mateixa setmana.La llibreria està al carrer Provença 232, just a la cantonada amb Enric Granados. 
L'han posat en marxa treballadors de l'antiga llibreria Proa (una de les llibreries tancades darrerament, com Catalònia) i segons diuen, estan especialitzats en llibres d'autor i en català. El model inclou activitats com ara exposicions o presentacions per tal de fer de la llibreria un petit punt cultural de referència. Renovar-se o morir!

Il·lustració de Cristina Losantos
Foto de la inaguració. Estava a tope!

Aprofito aquesta entrada per parlar de RE-READ, una altra llibreria ben diferent però també molt interessant!


Es tracta d'una llibreria low-cost que ven llibres de segona mà. La diferència amb moltes llibreries d'aquest estil es que a Re-Read els llibres semblen ben nous: no hi ha rampoines (amb perdó de l'expressió, que no vull dir que els llibres vells no siguin macos ni útils, però ja m'enteneu que vull dir!!). Entres a Re-Read i pots trobar-hi llibres força actuals a uns preus trencadors.
El preu és fix: tal com veieu a la imatge, un llibre val 3 euros, 2 cinc i 5 llibres per 10 euros. Jo l'altre dia me'n vaig comprar cinc :-)Sens dubte, sigui com sigui, és bona notícia que el sector llibreter no mori!


Pd. Si us interessa el tema, ja està oberta la preinscripció pel Diploma de Postgrau en Llibreria (Escola de Llibreria. Facultat de Biblioteconomia i Documentació).

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Cuac Cuac

....Libros electrónicos........

Antes prefiero compartir mi casetón con dos gatos silvestres que leer en un libro electrónico.¿Donde queda el olor a papel?¿donde el sonido al cerrarlo o al dejarlo sobre una mesa?¿dónde y cómo metes el dedo en una interrupción momentánea de lectura?

Un compañero de río me dejó uno para que lo viese y....¡¡¡cuando pasas la hoja suena como si pisases patatas fritas!!!

Ale que me piro. Pato.

Eli Ramirez ha dit...

¿y cómo metes el marcapáginas? :-)
Estoy de acuerdo contigo pato! (no te acostumbres) jejejeje

Anònim ha dit...

Cuac Cuac

¿marcapaginas?

A este aparato le pulsas el botoncito y te planta en la página en la que habias dejado la lectura.

¡¡¡El señor Beumer, el de las hojas de plástico, ya puede irse buscando otro negocio!!!

...Es cierto, Eli...¡Estamos de acuerdo en algo...!lo que me lleva a pensar lo peor...

¡Te hablo a tí, espíritu que has poseido a Eli¡Seas quien seas, espíritu maligno, abandona el cuerpo y la mente, de la Ramirez!

(Que aburrimiento, siempre de acuerdo.......)

Me piro a buscar al Padre Karras.
Alazos. Pato.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails