13 de juliol 2013

Restaurant de la setmana: Senyor Parellada

Reprenc la secció restaurants (que no tocava des del maig amb la ressenya de la Cerveseria Catalana!)
 
Aquesta setmana he sopat a un restaurant que es diu "Senyor Parellada" i que està al carrer Argenteria número 37 (Born). És el carrer que va de l'esglèsia del Mar a Via Laietana.

El restaurant és molt bonic! és un edifici colonial (sXIX) que antigament havia sigut una casa de viatgers. Té dos pisos, tot i que el de dalt és més petit, només el contorn i té una brana amb vistes al pis de sota.

Font: La VanguardiaS'hi menja bé i no és car. A part, és cèntric!
Erem vàries persones i vam demanar uns previs per picar... boníssimes les "croquetes magnífiques". Es diuen així i realment no és postureo: ho són! :) són de pernil i gallina, o almenys això és el que ens va dir el cambrer quan ho vam preguntar. Súper rodonetes i tendres!

I després vaig menjar un plat de canelons XXL. Veieu la foto? doncs això mateix, canelons llargs i que a més et deixen ben tipa.


La carta de postres és ben àmplia. Jo vaig optar per una clàssica crema catalana, no falla mai :)


La família Parellada té molta tradició en tot això dels restaurants. L'orígen està a la Fonda Europa de Granollers, que data de 1771 ("l'establiment de més tradició i antiguitat del país", tal com diu la web) i suposo que també l'Ada Parellada, del Semproniana o un que vaig anar fa uns messos: Pla dels Àngels)


Valoració final: 8
Varietat de menú/carta: 8
Quantitat de menjar: 7,5
Qualitat/preu: 7
Tracte personal: 8,5
Ambient local: 9

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails