14 de juliol 2013

La peli de la setmana (Resacón en Las Vegas, Hachiko i Joseph, el rey de los sueños)

Se m'han acumulat les películes per comentar ^__^. N'he vist bastantes aquests dies, fins i tot alguna de repetida, com els Gremlins! (adoro aquests canals on posen cine ochentero, jeje) :-D Aquestes que comento avui les vaig veure ja fa unes quantes setmanes....


Resacón en Las Vegas [The Hangover] (Todd Phillips) 2009

 Vagi per endavant que a mi aquestes pel·lícules no m'agraden. Humor americà a l'estil dos tontos muy tontos o Americans Pies varis no em criden la més mínima atenció... però bé, com que fa uns anys vaig estar a Las Vegas, doncs em feia gràcia veure-la. I mira, tampoc està tan malament, rius bastant. 
L'argument és simple: una despedida de soltero, tres homes, un nòvio perdut, ressaca, un bebe, un tigre i una dent que falta... coses molt extranyes i una amnèsia col·lectiva brutal que fan que al llarg de la peli es vagi desentramant el puzzle i poguem fer-nos a la idea de tot el que va arribar a passar....


Hachiko, siempre a tu lado [Hachiko: a Dog's story] (Lasse Hallström) 2009

EM VA ENCANTAR. 
Quin fart de plorar!! És una història real japonesa, i de fet a Japó la peli ja existia (Hachiko monogatari) això és un remake americà protagonitzat pel Richard Gere. Va d'un professor universitari que troba un gosset i al no ser de ningú se l'emporta cap a casa... i cada dia el gos l'acompanya fins a l'estació de tren i l'espera fins que torna a la tarda per anar junts cap a casa... passa que el professor es mor i el gos segueix esperant-lo cada dia, cada dia del món. 
Fa tanta pena la peli! és tan maca! A Japó de fet han posat una estatueta al seu honor.


Joseph: rey de los sueños [Joseph: King Of Dreams] (Dreamworks) 2000

Bé, aquesta la van fer a la tele després d'una altra peli que estava mirant i vaig decidir continuar enganxada a la pantalla.
Es tracta d'un relat bíblic, concretament els capítols 37-50 del Génesis tal com indica la seva fitxa a Filmaffinity.
És de l'estil "Príncipe de Egipto", també de Dreamworks. La història és protagonitzada per Joseph, fill de Jacob. Són molts germans i ell és el petit i preferit, cosa que fa que els seus germans el venguin com a esclau a Egipte. Però ell, que sap llegir i escriure, comença a escalar posicions, i més quan mostra el seu talent: pot interpretar somnis.
Crec que va sortir directament en DVD, la qualitat no és tan alta com el Príncipe de Egipto... però es deixa veure!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails