26 de juliol 2013

Exposició de fotografies "Blanes notícia 1967-1977"

L'altre dia passejava per Blanes i vaig trobar una exposició que em va agradar bastant. Són fotografies antigues i locals (1967-1977) i, tot i que Blanes no és el meu poble, sí que és un entorn en el qual durant anys m'hi he anat movent i per tant identificar espais em va agradar.
Barris que ara estan tope urbanitzats i que abans no eren més que un descampat, carrers engalanats per festa major i construcció de carreteres que després s'anirien unint a les altres...vamos, una mica com també va passar a Lloret, que de cop van venir els turistes i tot es va transformar (però amb diferències, ja que a Lloret el boom turístic va ser més fort i encara dura XD)

Les fotografies són de Juli Barber i es podran veure tot l'estiu (fins al 8 de setembre) a la sala Maria Luisa García-Tornel, que és un local que hi ha al carrer Ample. Feia molt que no passejava pel centre de Blanes, però no recordava que hi haguès aquesta sala d'exposicions... és un local que està bé perquè té sortida pels dos costats (carrer Ample i placeta del darrera).


L'esposició està organitzada per l'Ajuntament i a través de l'Arxiu Muncipal i són unes 150 fotos separades per temes: vida quotidiana, esports, festa, paisatge i terra i mar.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Cuac Cuac

Javier debería contaros algún día como, allá por los 60, su tío le pidió la vespa al padre de Javier, el tío de Javier se puso nervioso al ver al urbano en el cruce y...¡¡¡zaaaaas!!...., urbano, vespa y tío desparramados por el asfalto

Aventura que de vez en cuando su tío cuenta en reuniones familiares.

Alazos. Pato

Eli Ramirez ha dit...

jejejeejje pa verlos.... :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails