01 de juliol 2013

Centres mèdics il·lustrats!

La setmana passada vaig tenir la sort de participar en una cosa GENIAL....


 

Amb 34 il·lustradors més, vam pintar dos centres mèdics: el CAP Guineueta (Nou Barris) i el CAP Besòs (Sant Martí). El projecte es titula "Centres mèdics il·lustrats", i és de l'Institut Català de la Salut (Àmbit d'atenció primària de Barcelona ciutat) i de l'Àrea d'atenció a les persones de la Diputació de Barcelona. Tot plegat coordinat per Ignasi Blanch,que ja fa temps va coordinar un projecte similar a l'Hospital de la Vall d'Hebron ("Humanitzem els hospitals", juntament amb l'AACIC, Ass. d'ajuda als afectats per cardiopaties infantils de Catalunya)

No cal dir que....... ha estat una experiència genial!!!!

Tot som o hem sigut alumnes de l'Escola de la Dona (il·lustració) i la cosa estava en que pel CAP Guineueta havien de ser animals de bosc (tipu guineu) i al CAP Besòs, animals marítims.
Jo estava ssignada al CAP Guineueta, però divendres a darrera hora em vaig apuntar a repetir i dissabte a primera hora ja estàvem tots amb el pinzell a la mà.
El primer CAP vam tenir quatre dies en total, això va fer que es poguessin fer més dibuixos i fins i tot a dins les consultes, però al CAP del Besòs només teníem un sol matí i vam haver d'anar a contra rellotge. Però va quedar molt bé! Tothom va poder acabar a temps i la sala va quedar maquíssima!!!

Sortim al diari i tot:


Aquí us deixo amb alguna foto més:Una setmana d'aquelles per enmarcar i recordar, coneixent a mega craks de la il·lustració emergent del país i gaudint del moment :-)


3 comentaris:

irati ha dit...

Aquestes idees són les que fan que el món rodi en la direcció correcta.
Enhorabona i moltes felicitats per la teva participació !!!

Anònim ha dit...

Cuac Cuac

¡¡Mira tú por donde por una vez has contribuido a hacer algo bueno, muy bueno,para los críos!!
Completando la frase de mi selvática amiga, solo os faltó llevar a un político o a un banquero (¡ojo! no confundir con bancario)para qeu visesn que no todo es poltrona e intereses.

Por cierto, leí tu mail y ¿has escuchado la cancion de la cantante italiana Mina, titulada Parole....?
Pues eso........
Cuacuacuacuacuacuacuacuacuacuac

Un alazo. Pato

MC-Col·leccions ha dit...

Eli, ja veiem que fent aquestes coses ho passes pipa i a mès et queda la satisfacció. Molt guay. No pares sigue sigue, no pares ..... Petons Conxi i Miquel

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails