07 de juny 2013

A vista d'hotel - Natació sincronitzada a l'hotel Ohla

Una de les coses que més m'agraden de viure a Barcelona és l'àmplia oferta de coses que hi ha per fer. I que no sempre t'hi has de gastar una fortuna! Jo crec que en una setmana a Barcelona faig més coses que en tres mesos a Lloret (i oju que ser de Lloret ja m'agrada... però no podria pas viure-hi...) :)

Bé doncs, alerta! aquesta setmana s'està celebrant el que se'n diu A VISTA D'HOTEL


...que durant una setmana (de l'1 al 8 de juny) les terrasses d'alguns hotels obren portes oferint activitats diverses. O sigui, que moltes terrasses normalment ja obren, però que ara es complementa amb activitats variades. Música, tast de vins o tapes, espectacles de màgia... o, fins i tot, natació sincronitzada. I això és el que vaig fer dimecres :)L'Hotel era l'Ohla, ubicat a Via Laietana (és aquell que té com unes llums extranyes a la façana :D).
L'exhibició va anar a càrrec de l'equip Campió d'Espanya Junior, del Club Nàutic Kallipolis i entrenat per Anna Tarrés. L'exhibició consistia primer en una mostra d'alguns moviments (per veure com s'ho fan per aguantar-se i tal), una mostra dúo, una d'equip i una individual, a càrrec de la que també va guanyar en modalitat solitària. Cal advertir que la piscina era de condicions reduïdes tal com podeu veure, i per tant hi havia dificultat afegida. 

Van fer una sessió a les 18.30 i una altra a les 20.30. És de les úniques activitats de la setmana que s'havia de reservar prèviament. 

I l'hotel... unes vistes magnífiques i un disseny ben modern :)


Escales
La setmana està organitzada pel Gremi d'Hotelers de Barcelona amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona i el patrocini de Bodegas Torres. Enguany participen una cinquantena d'hotels.

1 comentari:

mondopunt ha dit...

Eli jo sóc com tu, m'agraden les grans ciutats sobretot perquè tens un munt de coses per fer, no et pots aburrir mai. Pero, com t'assabentes de tantes activitats ?
Montse

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails