08 de juny 2013

A vista d'hotel - Màgia al Melià Sky

Si ahir us parlava de la natació sincronitzada al Ohla, avui ho faré de l'espectacle de màgia al Melià Sky, on vaig anar ahir a la nit.

De fet, ... ni punt de comparació.... m'explico.

1. La terrassa era a peu de carrer. "ni vista d'hotel", ni res. I no perquè no tinguin terrassa elevada, eh? a la pàgina web (http://www.avistadhotel.cat/hotel/melia-barcelona-sky/) podem veure perfectament que diu:


DO2 és la terrassa ubicada a la primera planta de l’Hotel; En un ambient sofisticat i molt modern, podràs gaudir de molt bons moments d’oci.

Doncs bé, la terrassa on van fer l'espectacle NO ÉS la que surt a la foto, sinó que ho van fer a la terrasseta del restaurant, al costat del carrer mateix.


2. L'espectacle de màgia. A veure, una puntualització: EL MAG ERA MOLT SIMPÀTIC I HO VA FER MOLT BÉ. Però era un espectacle que feia ell taula per taula i bueno, doncs clar, el mag només podia estar 5 o 10 minuts a cada taula per tal de passar per totes... això no està malament però clar, la descripció era aquesta:

Espectacle de Màgia d´en Jordi Caps, un dels millors espectacles que es poden veure dins  del panorama màgic actual. Un espectacle que ha estat en cartellera teatral a Barcelona. Jordi Caps crea una unió entre artista i espectador totalment única, on la màgia es realitza davant mateix del públic amb un resultat inoblidable.
 
I t'imagines que no seran només 5 o 10 minuts....


3. El personal de l'hotel no estava gaire informat.. un parell d'hores abans vam passar per confirmar que l'hotel fos aquell (perquè l'Hotel es diu ME i no posava enlloc Melià Sky) i a recepció l'home que estava allà no sabia res de l'activitat (després un del costat sí...) i a la nit al arribar tampoc tenien massa clar... i a més, el mag va arribar uns 20 minuts tard (no el culpo a ell, a tothom li pot passar alguna cosa) però l'hotel no deia res....


En fi, que clar, comparat amb la bona experiència de l'Ohla... i bueno, que de fet, no m'agrada comparar una cosa amb l'altra,... però els tres motius que he dit (sobretot el primer) fan que segurament l'any vinent ni vagi ni recomani aquest hotel.... o almenys que a la pàgina web indiquin que la terrassa no serà la de la foto.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails