20 d’abril 2013

Restaurant de la setmana: L'Oliva

Ara feia temps que no tocava aquesta secció...
Bé. L'altre dia vaig anar a un restaurant que hi ha al centre de Barcelona L'OLIVA. El carrer és Jovellanos, un carrer petitet que fa més o menys de nexe d'unió entre Pelai i Tallers.


Tal com es defineixen ells mateixos, fan cuina mediterrània.
Tot i ser cèntric i d'ambient agradable, els preus no són gaire cars. Pots menjar plats solts i també menú. Lo bo és que per les nits i caps de setmana també hi ha menú a 14,95; i la varietat i quantitat de plats és interessant.

Jo sóc bastant limitada de gustos i vaig optar de primer uns canelons que estaven molt bons i de segon butifarra amb patates. Al preu també s'hi inclou postre (cinc o sis per elegir), pa i beguda. A la web teniu la carta.
Aquí una mostra del meu primer plat:


Bé, doncs resumint: un lloc per a menjar-hi bé, en un ambient agradable.

Única crítica? els cambrers no parlen català. Vaja, no és que no en sàpiguen, és que no volen... perquè entendre'l, l'entenen.. El senyor que devia ser l'amo o encarregat (el que està a la caixa), sí, ell sí. La resta no. Dic jo que si tens un retsaurant que es diu "L'OLIVA" (i no, "La aceituna") i que estigui a la capital, bé s'hauria d'intentar complir amb els dos idiomes oficials, no? Bé, perquè després diguin que a Barcelona si parles en castellà et miren malament, ehem.

Valoració final: 7,85
Varietat de menú/carta: 8,5
Quantitat de menjar: 8
Qualitat/preu: 8
Tracte personal: 6,75
Ambient local: 8

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Et porten olives per picar ???
Montse

Eli Ramirez ha dit...

Doncs diria que no :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails