03 d’abril 2013

Portes de Barcelona (exposició a la Sala Ciutat)

Ahir vaig anar a veure una exposició a la Sala Ciutat (una petita sala d'exposicions que hi ha darrera de la Plaça Sant Jaume a Barcelona). Fins al 13 d'abril s'hi pot veure:

Portes de Barcelona
Dues mirades fotogràfiques

Són dues exposicions en una:

- En primer lloc tenim fotografies del dissenyador Lluís Duran a diferents portes de Barcelona. Text extret del Diari Ara: "les fotografies de Lluís Duran són el resultat de la seva recerca i descoberta de les portades més rellevants de la ciutat, principalment de l'Eixample i d'entre finals del segle XIX i principis del XX. La tria ha estat feta en base a la seva experiència i coneixement estètic forjat durant més de 50 anys com a dibuixant, dissenyador gràfic i director d'art publicitari. Segons Duran, "les imatges de l'exposició són un homenatge a un patrimoni artístic tan valuós com poc tractat"
A mi realment m'ha agradat força aquesta part! Després he tornat a casa fixant-me molt més en les portes, hehe.

- I en segon lloc, fotografies d'usuaris d'Instagram del concurs #opengram vinculat al #openhousebcn (ja n'he parlat moltes vegades, de l'Open House BcN :D). 

Una petita crítica sobre aquesta segona part: diuen que van participar més de 900 fotografies.... de les quals n'hi ha exposades 70, les finalistes.
Passa què, mirant els noms dels autors de les fotografies.... doncs són sempre els mateixos! potser hi ha què, 10 autors? O_O? o una de dues: les 900 fotos les van fer unes 10 persones... o hi ha hagut una estranya selecció...  bé, més que una crítica és una observació. Les fotos són maques!

Jo vaig fer aquesta :-)

 (no vaig participar, em vaig despistar ^^U) 
(bé, no és una gran foto, però em feia molta gràcia el gos, 
volguent entrar també a l'openhouse, jejejej).


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails