02 de març 2013

Restaurant de la setmana: Burger Rock

Tinc especial interès per les hamburgueses :-) M'agraden. I m'agrada que cada cop hi hagi més hamburgueseries a Barcelona! Poc a poc van perdent la categoria low cost associada als McDonalds i similars per a convertir-se en una opció molt vàlida per dinar o sopar.

I avui us parlaré de "Burger Rock".

Burger Rock està al carrer Comte d'Urgell número 76 (molt a prop de la parada de metro Urgell, quasi a l'altura de Gran Via). Em va cridar molt l'atenció la decoració del local, amb guitarres i discos de vinil penjats per les parets.

Ara bé, les hamburgueses... particularment no em van entusiasmar.
Per començar la carta és poc extensa i sense massa varietat. És a dir, quasi cada hamburguesa té els mateixos ingredients o poques variacions (no hi ha hamburgueses molt diferents, per dir-ho així). I a part que la noia que ens va atendre... doncs home... podria haver-ho fet millor. Li vam demanar algunes coses (exemple: hamburguesa tal sense la salsa de pinya) i només feia que trobar-hi pegues. Si el títol del restaurant té la paraula "burger" i ofereixes poques opcions d'hamburgueses, millor que es treguin la paraula del cartell.
I la carn de les hamburgueses, millorable.

Tot i així, el local maco i l'ambient agradable.


Altres llocs on menjar hamburgueses a Barcelona:
- Umami (m'encanta)
- El Filete Ruso
- Pim Pam Burger
- Heart Burger
- Negro Carbón
- Daps (no es hamburgueseria però les fan molt bones)
- Cafè Adonis (el mateix que he dit del Daps)

I fora de Barcelona us recomano molt el Klein84 de Malgrat!

Valoració final: 6,3
Varietat de menú/carta: 5,5
Quantitat de menjar: 7
Qualitat/preu: 6
Tracte personal: 5,5
Ambient local: 7,5 

2 comentaris:

Alex Pler ha dit...

Ai a mi la decoració de l'entrada ja em tirava cap enrera, tot i que seguia tenint curiositat de provar-les... ara ja veig que no cal jaja. Seguirem amb l'Umami com hamburgueseria de capçalera.

Al costat del carrer tallers (just a la plaça d'on surt el carrer que porta cap al CCCB) n'han obert una de nova que fa bona pinta i molt bé de preu.

Eli Ramirez ha dit...

Ei Alex, doncs sí, s'haurà de provar!!! m'ho apunto ara mateix. Visca les hamburgueses (i visca l'Umami, clar, em vas descobrir un gran lloc) ^^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails