03 de març 2013

La peli del diumenge: Blancanieves / Moonrise Kingdom

Aquesta setmana he vist moltes pelis (bueno, "moltes", ja ens entenem). Com que no m'agrada acumular-les en una sota entrada, doncs de moment en comento dues i potser a la tarda les altres. O la setmana vinent, jeje. Però començaré per dues grans pelis:

Blancanieves (Pablo Berger)

Em fa quasi ràbia admetre que la pel·lícula de toreros en blanc i negre i muda m'hagi agradat. Però es que és així... Primer que no em motiven especialment les pelis mudes... (encara he de veure The Artist) i segon, i més important, que MATAR TOROS ÉS REPUGNANT I SER TORERO HAURIA DE SER DELICTE, i clar, la peli té un alt component torero.
Em negava a veure-la, però em negava també a criticar-la sense haver-la vist. I coi, que em va agradar.
Em fa ràbia el sentiment contradictori però és que la peli està molt ben feta... I tothom actua molt bé. Sobretot la Maribel Verdú i la doble persona que fa de Carmencita (doble em refereixo a la Carmencita de nena [Sofía Oria] i la Carmencita de jove [Macarena García]). Quins ulls que tenen tant una com l'altra!!! O_O!!! 
No vull explicar massa de que va, però es bastant intuïble: és... el conte de la Blancaneus. Una madrastra, una víctima, set nans. I un context torero.
Bé, bona. Bona. 

Moonrise Kingdom (Wes Anderson)

Aquesta em va agradar moooolt més :-) Quina bona peli!
Amb un repartiment de luxe (Bruce Willis, Edward Norton, Bill Murray...), la peli ens explica com una parella de pre-adolescents estranys s'enamoren i desafien a la societat.
Ell és un boy-scout orfe i diferent, i ella una incompresa entre els seus.
Podria explicar moltes coses però millor no explicar res, millor dixar-se sorprendre. En el fons no hi passa res rellevant, o potser sí, potser tot ho és... però el que està clar que aquesta parelleta friki mereix tot el respecte de l'espectador. Segur que us agrada. Agrada a tothom! I lo millor de tot és que tot són molts sèrios (bé, és que tenen els seus problemes, eh!!!).
A més, hi ha una escena xula: ella obra la maleta i a dins hi ha uns llibres... i el nano veu "el teixell al llom" (etiqueta) i diu: "¡son de la biblioteca! ¿¿tú robas??" M'encanta!! ^__^ ...Vinga, deixeu-vos seduïr :)

3 comentaris:

Àlex Roca ha dit...

Jo perque soc fan d'en Wes Anderson, pero TOTES les seves pelis son molt potents. Especialment Viaje a Darjeeling i els Tennenbaums. I per divertida, Fantastico Mr. Fox ^_^

Eli Ramirez ha dit...

jajaja ostres, doncs crec que... no n'he vist cap??? m'hi hauré de posar O_O!!! :)

Anònim ha dit...

Cuac Cuac
Jo.er cómo se está poniendo el cuento.....
Me recuerda a esa Caperucita que decía:!"....yo no soy Caperucita, soy la Sra. de Feroz...".
Alazos. Pato.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails