10 de febrer 2013

La peli de la setmana: Volare (Joaquim Oristell)

Les TVmovies m'agraden bastant, i més si són de producció pròpia... però bueno, aquesta és bastant així-així XD
No sabia ni que la feien, va ser de casualitat: dimarts feien Sense Ficció (feien el reportatge del Bansky) i com que encara no m'acostumo a tenir tele doncs no sabia a quina hora començava. Pensava que acabaria el telenotícies i començaria, però no: primer van fer aquesta peli.Surt el Joel Joan i no m'acaba de fer al pes... Ho he dit altres vegades en aquest blog: com a professional la veritat és que és un crak i ha fet coses que ole tu, que diríen per algunes bandes... però com a persona... pfff... el trobo bastant pedant i això em frena bastant i m'influeix a l'hora de veure'l actuar... però bueno, siguem objectius.

VOLARE és una pel·lícula estranya (i es va estrenar a Sitges, per cert). Somnis i subconscients.
Va d'un grup de gent que els hi agrada estudiar i interpretar els somnis, i es reuneixen de tant en tant. A la reunió que centra la pel·lícula hi acudeix per primera vegada en Jonàs (en Joel Joan) que després d'intercanviar algunes opinions, veu com estan força tarats tots plegats ... :)
I el problema és quan es desperten a l'endemà i apareix una nova noia al grup.... una noia que va morir fa uns dies i que el propi Jonàs, forense de professió, va practicar-li una autòpsia. I a més sembla adivinar tot el que ell pensa....

I fins aquí l'argument, que la resta seria dir massa. 
Cal dir que és una comèdia (no és el meu gènere preferit ¬¬). Però es deixa veure, com a mínim és entretinguda i té moments bons.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails