21 de febrer 2013

Exposicions a la Biblioteca Sagrada Família

Una mica d'agenda.
L'altre dia vaig anar a tornar uns llibres a la biblio de la Sagrada Família i vaig aprofitar per visitar dues exposicions que hi ha muntades a la planta baixa: "Calders il·lustrat" i "El llibre il·lustrat en femení".

Tal com es pot deduïr amb el títol, les dues són d'àmbit d'il·lustració i estan força bé (són petitones, eh! sobretot la segona) :-)

Calders il·lustrat

Es tracta d'una mostra d'unes 15 o 20 il·lustracions que han realitzat alumnes del CFGS d'Il·lustració de l'Escola d'Art i Superior de Disseny Serra i Abella.
Es tracta d'una mostra molt variada en el sentit que hi ha molts estils ("registres gràfics") i moltes interpretacions. Es pot visitar fins al 24 de febrer (és una sala).
Aquí una mostra:


El llibre il·lustrat en femení

Aquesta segona és una mica més petita i són àlbums il·lustrats fets per dones... el que passa és que són edicions molt peculiars, autoeditades, originals i quasi úniques :-). Es pot visitar fins el 10 de març.
Us deixo amb aquesta imatge extreta del blog Tataricum:


Bé, doncs ja sabeu: si esteu per la zona, podeu donar-li un cop d'ull :)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Eli! veig el teu blog i justament en el blog de la JUSTA hi ha penjat un punt de llibre del Anis del mono, casualitats.
Diumenge, al Surtidor, no?
Miquel i Conxi.

Fadeta_arual ha dit...

Hola wapa!

Quan tinguis un moment passa pel meu blog http://fadetaarual.blogspot.com.es/2013/02/premio-al-blog.html
tens un premi!!

Mònica ha dit...

Vaig passar l'altre dia per l'exposició dels albums il·lustrats en femení i tal com dius són ben bé peces úniques! És una llàsima que no hagin tractat el tema amb més profunditat!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails