26 de gener 2013

Restaurant de la setmana: La rosa del Raval

La rosa del Raval és un restaurant mexicà que hi ha al carrer dels Àngels (el carrer que va a la plaça dels Àngels, la del MACBA). 


És un lloc que pots menjar-hi (dinar, sopar) però que a més a la nit fa de bar amb còcktails (és local germà de la Rosa Negra de Via Laietana, al qual no he anat mai O_O).

Jo vaig anar-hi per sopar, però si vas al migdia fan un menú que no arriba als 10 euros (9) i inclou tres plats i beguda. Això és bo de tenir en compte perquè normalment els restaurants mexicans no són del tot barats, a la que et menjes una fajita i uns quants natxos i veus que vols alguna cosa més ja et puja el preu de seguida. Aquí hi ha el menú online

El que més m'agrada del local és la decoració colorista, molt típica de restaurant mexicà :-)


Hi ha dos pisos, molts quadres, llum adequada, taules i cadires de colorins... bé, molt bon ambient. I són força ràpids (almenys quan vaig anar jo, i no és que estiguessim sols).
En fi, una bona opció a tenir en compte si voleu sopar mexicà.

Valoració final: 7,9
Varietat de menú/carta: 7,5
Quantitat de menjar: 8
Qualitat/preu: 7
Tracte personal: 8
Ambient local: 9

4 comentaris:

Alex Pler ha dit...

No m'agrada gens el tracte del personal (es nota que acostumen a tractar amb turistes) però està bé de preu i els natxos són molt bons. Això sí, quan descobreixi un lloc semblant a la vora... no crec que hi torni.

Eli Ramirez ha dit...

Ah no?
Ostres, doncs quan jo vaig anar no vaig tenir cap problema. Si hi torno m'hi fixaré, gràcies per dir-ho (a la majoria de restaurants només hi vaig un cop i clar, la crítica va en funció de com va anar aquell dia concret XD) -- això fa tb que si un dia em toca un cambrer empipat, tot sigui negatiu jeje.
Merci alex!

Montse ha dit...

Nosaltres som habituals des de fa molts anys. Els mojitos són fastigosos, cada vegada els fan pitjor, de cara als guiris. Han baixat molt la qualitat dels aliments, fins i tot els natxos (els chips en sí), ara són molt més dolents. Un punt fort: barat, per 10€ sopes uns entrants, un burrito i cafè. Quan es podia fumar era insoportable, ara molt millor. Recomano moltíssim que baixeu una miqueta més i aneu a la cantona del carrer del Carme amb Riera alta, al Mermelade. Abans era car, ara la carta és més econòmica: http://www.marmaladebarcelona.com/

Eli Ramirez ha dit...

No conec el Mamelade, però veien la web sembla un bon lloc (almenys el local ho sembla!). Me l'apunto.

Vaja amb la Rosa del raval, devia estar de sort quan hi vaig anar perquè em va agradar bastant jeje. Va bé poder deixar comentaris, així es pot contrastar la informació. Ja sou dos, o sigui que crec que no hi tornaré XD

Gràcies :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails